Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Δεκαθλητής ξέχασε να βάλει εσώρουχο: Ένας… αξέχαστος αγώνας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεκαθλητής ξέχασε να βάλει εσώρουχο: Ένας… αξέχαστος αγώνας

Δεκαθλητής ξέχασε να βάλει εσώρουχο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και βγήκε έξω το μόριό του ενώ έτρεχε

Ο αγώνας ενός Ιταλού δεκαθλητή καταστράφηκε όταν αναγκάστηκε να επιβραδύνει για να καλύψει τα γεννητικά του όργανα με τα χέρια του, αφού μπήκε στον αγώνα χωρίς εσώρουχο. Ο Alberto Nonino έτρεχε στα 400 μέτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου U20 του 2022 στο Κάλι της Κολομβίας όταν του συνέβη το απίστευτο. Ο 18χρονος Ιταλός ξεκίνησε δυνατά τη χθεσινή κούρσα, περνώντας την πρώτη στροφή σε καλή θέση, βάζοντας τις προϋποθέσεις ακόμη και για νίκη. Ωστόσο, σύντομα έγινε φανερό ότι αισθανόταν ενοχλήσεις, με πλάνα από τον αγώνα να τον δείχνουν να κοιτάζει κάτω για να ελέγξει το σορτσάκι του.

Τότε ήταν που συνειδητοποίησε ότι είχε εκτεθεί.. ανεπανόρθωτα, κατά λάθος, και αναγκάστηκε χρησιμοποιήσει τα χέρια του για να καλύψει τα επίμαχα! Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Nonino, το πρόβλημα συνεχίστηκε και ενώ συνέχιζε να τρέχει και να τα πηγαίνει καλά και μάλιστα προσπέρασε και δύο από τους αντιπάλους του, το πρόβλημα επανήλθε δριμύτερο και αναγκάστηκε και πάλι να επιβραδύνει και να βάλει τα χέρια του στα επίμαχα για να κρύψει τα γεννητικά του όργανα.

Είχε το @@@@@ του έξω…

Καθώς οι επτά δρομείς κάλυπταν τα τελευταία μέτρα, ο Ιταλός έμεινε πίσω – και πέρασε τη γραμμή του τερματισμού στην τελευταία θέση, με χρόνο 51,57 δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με το World Athletics, το ατομικό του ρεκόρ στα 400 μέτρα είναι 51,12 δευτερόλεπτα. Φυσικά, το περιστατικό περιγράφη με λεπτομέρειες από τους δημοσιογράφους. Ο δημοσιογράφος David Sanchez de Castro, ωστόσο, δεν κρατήθηκε στην περιγραφή του στο Twitter. «Τελευταία σειρά των 400 μέτρων στο δέκαθλο. Ο Ιταλός Αλμπέρτο Νονίνο στην πέμπτη λωρίδα ξεκινάει πολύ καλά, αλλά περνάει τη γραμμή τερματισμού τελευταίος. Είχε το @@@@@ του έξω, κυριολεκτικά», έγραψε.

Ο ισπανόφωνος Τύπος κατηγόρησε για την αργοπορία του Ιταλού την έλλειψη εσωρούχων, ενώ ο Nonino αναφέρθηκε στα προβλήματά του με ανάρτησή του στο Instagram. «Θέλω απλώς να σας μιλήσω λίγο για τη φασαρία που έχει γίνει στα blogs και γενικά στα social media’, ανέφερε στο story του στο Instagram. Έχω συνείδηση ότι προφανώς ήταν ατύχημα και θα ήθελα να σας πω ότι είμαι ενήμερος για τις αντιδράσεις και δεν χρειάζεται να μου στέλνετε τους συνδέσμους στα blogs εκεί έξω.

Προσπαθώ να γελάσω με αυτό τώρα, αλλά αμέσως μετά ένιωσα απαίσια και είμαι ευγνώμων στους φίλους και την οικογένειά μου που με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτό που συνέβη». Στο δέκαθλο συμμετείχαν αθλητές που αγωνίστηκαν σε 10 ξεχωριστά αγωνίσματα σε δύο ημέρες. Η πρώτη ημέρα αποτελείται από: – το αγώνισμα του αθλήματος του στίβου: 100 μέτρα, άλμα σε μήκος, σφαιροβολία, άλμα σε ύψος και 400 μέτρα. Τα αγωνίσματα της δεύτερης ημέρας είναι τα 110μ εμπόδια, ο δίσκος, το άλμα επί κοντώ, ο ακοντισμός και τα 1500μ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις