Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πέθανε πριν το χειρουργείο: Μηνυτήρια αναφορά της οικογένειας στη Ρόδο
ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε πριν το χειρουργείο: Μηνυτήρια αναφορά της οικογένειας στη Ρόδο

Ο 55χρονος επρόκειτο να χειρουργηθεί και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την ίδια μέρα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να προσδιοριστούν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο έναν 55χρονο ασθενή, ο οποίος μπήκε στο νοσοκομείο της Ρόδου χθες το πρωί για να υποβληθεί σε εγχείρηση ρουτίνας και κατέληξε αργά το μεσημέρι, έπειτα από επιπλοκές που παρουσίασε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ροδιακής», που επικοινώνησε με την οικογένειά του, ο 55χρονος επρόκειτο να χειρουργηθεί και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την ίδια μέρα. Ενώ βρίσκονταν στον θάλαμο της κλινικής και είχε ξεκινήσει διαδικασία προεγχειρητικού ελέγχου, άρχισε να παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα επιπλοκών με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Η σύζυγός του, μιλώντας στην εφημερίδα επισήμανε ότι έχει ειδοποιήσει ήδη τον δικηγόρο τους και θα απευθυνθεί στην Εισαγγελία Ρόδου προκειμένου να διοριστεί τεχνικός σύμβουλος για να παρακολουθήσει την διαδικασία της νεκροτομίας που έχει δρομολογηθεί. Τόνισε ότι θα στραφεί νομικά κατά παντός υπευθύνου και σημείωσε ότι ελάχιστα λεπτά πριν καταλήξει, του είχε χορηγηθεί ενέσιμο φάρμακο.

Όπως έγινε γνωστό εξάλλου, κατέθεσε ήδη μηνυτήρια αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου για να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία έρευνας, αφού προηγουμένως ενημέρωσε και την Εισαγγελέα Ρόδου. Ο Χρήστος – Φραγκίσκος Βυζεντίνης ήταν 55 ετών και ήταν γνωστός επαγγελματίας στον χώρο της χειροποίητης ταπετσαρίας (από τους ελάχιστους εναπομείναντες μαστόρους της Ρόδου) στην επιχείρηση που είχε εργαστεί επί σειρά ετών μαζί με τον πατέρα του Αντώνη, στην οικογενειακή επιχείρηση που στεγάζεται δίπλα από την εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ, στην οδό Μάρκου Μαλλιαράκη. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του 55χρονου, αναμένεται να διενεργηθεί σχετική έρευνα προκειμένου να προσδιοριστούν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις