Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός transfermarkt: Οι θέσεις των ομάδων που αποκλείστηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός transfermarkt: Οι θέσεις των ομάδων που αποκλείστηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ

Ολυμπιακός transfermarkt: Οι ”ερυθρόλευκοι” συνεχίζουν την ευρωπαϊκή  τους πορεία στα προκριματικά του Europa League

Ο Ολυμπιακός είναι η τρίτη σε αξία ομάδα, ανάμεσα στις 40 που έχουν αποκλειστεί στις προκριματικές φάσεις του Champions League 2022-2023. Οι ”ερυθρόλευκοι”,  δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μακάμπι στο β΄ προκριματικό γύρο του Champions League και συνεχίζουν την ευρωπαϊκή  τους πορεία στα προκριματικά του Europa League.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarket, ο Ολυμπιακός (119,65 εκατομμύρια ευρώ)  βρίσκεται στις  3 πιο ακριβές σε αξία ομάδες που αποκλείστηκαν από το Champions League, με την Μονακό (338,30 εκατ.) και την Φενέρμπαχτσε (186,73 εκατ.) να είναι μόλις οι δυο ομάδες που υπερέχουν σε κοστολογική αξία τους ”ερυθρόλευκους”.

Ποιες ομάδες βρίσκονται στη συνολική κατάταξη πριν από τον Ολυμπιακό

Μάλιστα συνολικά, υπολογίζοντας και τις 12 ομάδες που θα αγωνιστούν στα playoffs του Champions League, ο Ολυμπιακός είναι σε εκτιμώμενη αξία στην 6η θέση -σε 52 ομάδες στην κορυφαία διοργάνωση. Πριν από αυτόν στη συνολική κατάταξη βρίσκονται: Μονακό (338,30 εκατ. ευρώ), Μπενφίκα (245,80 εκατ.), Αϊντχόφεν (200,95 εκατ.), Φενερμπαχτσέ (186,73 εκατ.) και Ρέιντζερς (130,45 εκατ.).

Να σημειωθεί επίσης, ότι ανάμεσα σε αυτές τις 52 ομάδες των προκριματικών, μόνο η Μακάμπι Χάιφα, η οποία τον απέκλεισε (με συνολικό σκορ 5-1), έχει μεγαλύτερο αριθμό παικτών στο ρόστερ της (43) από τον Ολυμπιακό, που έχει έναν λιγότερο (42).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις