Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εμπρηστής Μύκονος: Τι ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία
ΕΛΛΑΔΑ

Εμπρηστής Μύκονος: Τι ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Εμπρηστής Μύκονος: Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο

Τη σύλληψη ενός άνδρα κατηγορούμενου για εμπρησμό στην Μύκονο, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ο άνδρας όπως ανακοινώθηκε, συνελήφθη την Τρίτη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ερμούπολης Σύρου, για την φωτιά που εκδηλώθηκε σε οικοπεδικό χώρο στην περιοχή Μαού Άνω Μεράς Μυκόνου Κυκλάδων. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα mykonosdaily.gr, ο κατηγορούμενος έβαλε φωτιά σε απορρίμματα, ξύλινες παλέτες, ξερά χόρτα και διάφορα υλικά οικοδομών, από την οποία μάλιστα αποχώρησε αφήνοντας να καίει ανεξέλεγκτη. Να σημειωθεί πως την συγκεκριμένη ημέρα, στον ημερήσιο χάρτη επικινδυνότητας, η Μύκονος βρισκόταν στην κατηγορία υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς στο χάρτη που εκδίδει η γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, με ενισχυμένους τοπικούς ανέμους στην περιοχή.

Αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία του

Μετά από έρευνα των ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυκόνου αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία του ενώ και ο ίδιος οδηγήθηκε από τις Αρχές στο σημείο όπου είχε θέσει την πυρκαγιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις