Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αλίσια Σίλβερστοουν Πάρος: Για διακοπές στην Ελλάδα η Αμερικανίδα ηθοποιός
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αλίσια Σίλβερστοουν Πάρος: Για διακοπές στην Ελλάδα η Αμερικανίδα ηθοποιός

Αλίσια Σίλβερστοουν Πάρος: «Διακοπές στην Ελλάδα με μερικούς από τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Κόβει την ανάσα…».

Η χώρα μας έχει προσελκύσει και το φετινό καλοκαίρι, πολλούς ξένους celebrities, με την ηθοποιό Αλίσια Σίλβερστοουν να απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες τις διακοπές της στην Πάρο. Η πρωταγωνίστρια των ταινιών Clueless και Crash. ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από τις διακοπές της στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, τις; οποίες συνόδεψε με το μήνυμα: «Διακοπές στην Ελλάδα με μερικούς από τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Κόβει την ανάσα…».

Η γνωστή ηθοποιός την τελευταία εβδομάδα δημοσιεύσει συνέχεια φωτογραφίες από το ταξίδι της στα ελληνικά νησιά, ενώ σε ανάρτηση που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες, φαίνεται ότι είχε επισκεφτεί και τη Μύκονο. Η 45χρονη σταρ έχει εργαστεί ως ηθοποιός και ως μοντέλο, με το κινηματογραφικό της ντεμπούτο να γίνεται στη ταινία Crush, όπου υποδύθηκε μια 14χρονη λολίτα που αποπλανούσε έναν δημοσιογράφο.

Κατέκτησε το βραβείο MTV Best Breakthrough Performance και Best Villain

Για την ταινία κατέκτησε το βραβείο MTV Best Breakthrough Performance και Best Villain ενώ ήταν και υποψήφια ως η πιο ποθητή γυναίκα της χρονιάς. Στα 16 της χρόνια, πρωταγωνίστησε στο μουσικό videoclip του τραγουδιού Cryin των Aerosmith και στη συνέχεια στην επιτυχημένη κωμωδία Clueless.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις