Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ισπανία – Ελλάδα μπάσκετ: Δεύτερο φιλικό κόντρα στους Ίβηρες
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισπανία – Ελλάδα μπάσκετ: Δεύτερο φιλικό κόντρα στους Ίβηρες

Ισπανία - Ελλάδα μπάσκετ: . Η Εθνική θέλει να δείξει πως κάνει βήματα βελτίωσης, αντιμετωπίζοντας για και πάλι την Ισπανία, οι οποίοι έχουν ανακοινώσει sold out

Η Εθνική μπάσκετ αντιμετωπίζει την Ισπανία στη Μαδρίτη στη δεύτερη κατά σειρά φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων, μετά το πρόσφατο ματς των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ (86-70 υπέρ της “Γαλανόλευκης”). Η Εθνική θέλει να δείξει πως κάνει… βήματα βελτίωσης, αντιμετωπίζοντας για δεύτερη φορά την Ισπανία, με τους Ίβηρες να έχουν ανακοινώσει sold out. Ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει όσα δουλεύει με τους παίκτες του δούλεψε στην προπόνηση. Εκτός μάχης οι Κώστας Σλούκας και Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο πρώτος θα μπει στις προπονήσεις, με την επιστροφή της ελληνικής αποστολής στη “βάση” της, ενώ ο δεύτερος θα κάνει εντατικές θεραπείες με στόχο να προλάβει το Eurobasket, ή ακόμη και τα ματς με Σερβία (25/8) και Βέλγιο (28/8) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην Αθήνα έμειναν για λόγους τακτικής οι Δημήτρης Μωραΐτης και Κωστής Γόντικας. Όσον αφορά την Ισπανία, θα αγωνιστεί αυτή τη φορά ο Σέρχιο Γιουλ, ενώ ίσως επανεμφανιστούν και οι Ουσμάν Γκαρούμπα και Αλμπέρτο Αμπάλδε (σ.σ. δεν έπαιξαν στο ματς της Αθήνας).

Η αποστολή της εθνικής μπάσκετ:

Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μιχάλης Λούντζης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Κουζέλογλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις