Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παίκτης ριάλιτι Εφετείο: Θρίλερ με το 1,5 εκατ. ευρώ
ΕΛΛΑΔΑ

Παίκτης ριάλιτι Εφετείο: Θρίλερ με το 1,5 εκατ. ευρώ

«Με έχει στείλει ο Θεός», έλεγε ο τραγουδιστής στους αστυνομικούς

Μπροστά σε μια απίθανη υπόθεση που ξεπερνά κατά πολύ την εμπειρία τους, βρίσκονται οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, με την παράδοση του 34χρονου Βασίλη Γ., ο οποίος εισέβαλε στο Εφετείο έχοντας στο αυτοκίνητό του 1,2 εκατομμύρια ευρώ και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Και οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν όταν στην τυπική έρευνα που πραγματοποίησαν στη συνέχεια στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, ανακάλυψαν και ένα χρηματοκιβώτιο, στο οποίο είχε ακόμη 300.000 ευρώ!

Ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, διάφορες ναρκωτικές ουσίες συσκευασμένες σε δόσεις για διακίνηση, όμως ούτε μια απάντηση για τα στελέχη της Δίωξης. Από την πρώτη στιγμή που ο 34χρονος ήρθε σε επαφή με τον αστυνομικό φρουρό του Εφετείου, η συμπεριφορά του ήταν τουλάχιστον περίεργη. Αρχικά του είπε πως στο αυτοκίνητό του έχει ναρκωτικά και εκρηκτικά, προκαλώντας συναγερμό. Αμέσως μετά, του δήλωσε πως «πήγε να παραδοθεί στους δικούς του ανθρώπους», εννοώντας τους αστυνομικούς, «γιατί έχει κάνει πολλά».

«Έχω κάνει πολλά και ήρθα να παραδοθώ και να τιμωρηθώ»

Μόλις διαπιστώθηκε η ύπαρξη ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του, την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Και φυσικά, μετά την καταμέτρηση χρημάτων και ναρκωτικών ουσιών, η πρώτη ερώτηση προς τον 34χρονο ήταν «πού τα βρήκες όλα αυτά». Όμως και πάλι οι απαντήσεις του δεν βοήθησαν τους αστυνομικούς. «Έχω κάνει πολλά και ήρθα να παραδοθώ και να τιμωρηθώ», επαναλάμβανε μονότονα και σύντομα οι έμπειροι αξιωματικοί κατάλαβαν ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με την επικοινωνία του 34χρονου.

Έτσι, βάσει της δικονομίας, σε πρώτη φάση τον οδήγησαν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα με τις κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και αφού του ασκήθηκε ποινική δίωξη, αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή, όπου και εκεί θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για την προέλευση των ναρκωτικών και των χρημάτων. Για τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών το μόνο δεδομένο είναι πως ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι όχι μόνο δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, αλλά ούτε καν «είχε ακουστεί το όνομά του», έστω και σε επίπεδο πληροφοριών.

Έτσι τώρα προσπαθούν να βρουν συγγενικά του πρόσωπα ή άτομα με τα οποία να συνδέεται φιλικά, μήπως και από αυτούς διαπιστώσουν αρχικά την ψυχολογική του κατάσταση, στην περίπτωση που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αλλά το βασικότερο τον ευρύτερο κύκλο επαφών και γνωριμιών του, έτσι ώστε να οδηγηθούν στην «πηγή» των ναρκωτικών και των χρημάτων.

Ειδικότερα σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκαν συνολικά:

1.513.555- ευρώ και -336- δολαρίων Η.Π.Α.,
275- γραμμ. κοκαΐνη,
495,5- γραμμ. κατεργασμένης και -0,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
37,9- γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης,
131- δισκία ecstasy ,
3 φαρμακευτικά δισκία,
αυτοκίνητο,
πιστόλι κρότου,
267- φυσίγγια κρότου,
χρηματοκιβώτιο,
4- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες,
4- κινητά τηλέφωνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις