Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Τούνη – Αλεξάνδρου: «Είμαι 101% ερωτευμένος μαζί σου»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τούνη – Αλεξάνδρου: «Είμαι 101% ερωτευμένος μαζί σου»

Τούνη - Αλεξάνδρου: Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και δεν το κρύβει

H Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ζουν την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους καθώς σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί το οποίο θα είναι αγόρι. Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και δεν διστάζει να το μοιραστεί και δημοσίως. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε στο Instagram του μια φωτογραφία στην οποία οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι στον φακό. Το μοντέλο στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε πως είναι 101% ερωτευμένος με τη γυναίκα που θα φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί. «Είμαι 101% ερωτευμένος μαζί σου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι μοιράζεται την ευτυχία και τη χαρά του

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν κρύβουν τη χαρά τους καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι με αναρτήσεις του στα social media επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους και μοιράζεται την ευτυχία του. Οι δυο τους βρίσκονται στην Κρήτη για τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου. Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στο Ιnstagram της ένα τρυφερό βίντεο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να χαϊδεύει τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Το πάρτι και η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού

Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένουν Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου έγινε πριν από λίγες μέρες. Το ζευγάρι περιμένει αγόρι, όπως έγινε γνωστό στο πάρτι που είχαν οργανώσει οι φίλες της instagrammer με αφορμή την  ημέρα των γενεθλίων της.

Στο άκουσμα της είδησης, οι μέλλοντες γονείς δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, όταν το χρώμα μπλε «πλημμύρισε» τον χώρο. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μάλιστα, δεν σταμάτησε να φωνάζει από τη χαρα του «αγόρι, αγόρι» και βούτηξε πρώτος στην πισίνα. Όλοι οι παρευρισκόμενοι φορούσαν λευκά ώστε μετά την αποκάλυψη να βαφτούν με το χρώμα μπλε. Τη στιγμή απαθανάτισε με το κινητό της η στενή φίλη και συνεργάτιδα της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη, η οποία θα είναι και η νονά του παιδιού και ανάρτησε τα βίντεο μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις