Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μπόρις Τζόνσον Ελλάδα: οργή για το “μεγάλο πάρτι”
ΚΟΣΜΟΣ

Μπόρις Τζόνσον Ελλάδα: οργή για το “μεγάλο πάρτι”

Μπόρις Τζόνσον Ελλάδα: Ενώ η Βρετανία πλήττεται από την ακρίβεια

Αντιδράσεις προκαλούν στη Βρετανία οι διακοπές του Μπόρις Τζόνσον στην Ελλάδα, καθώς ο απερχόμενος Βρετανός βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη χώρα μας. Οι επικριτές του Μπόρις Τζόνσον αναφέρουν ότι ηγείται μιας «κυβέρνησης ζόμπι», με τους Εργατικούς να αποκαλούν τις τελευταίες εβδομάδες του «ένα μεγάλο πάρτι», με αφορμή -και- την επίσκεψή του στην Ελλάδα. Ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός εθεάθη να ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη με τη σύζυγό του, Κάρι, μετά το πρόσφατο ταξίδι τους στη Σλοβενία για τον μήνα του μέλιτος. «Όπως δείχνουν οι τελευταίοι μήνες, φαίνεται να έχει μικρή διαφορά εάν ο πρωθυπουργός είναι στο γραφείο του ή σε διακοπές», δήλωσε εκπρόσωπος των Εργατικών στην εφημερίδα The Independent. «Είναι όλα μόνο ένα μεγάλο πάρτι για τον Μπόρις Τζόνσον, ενώ η χώρα παλεύει με την κρίση ακρίβειας που έχουν επιβάλει οι Τόρις», συμπλήρωσε.

Ο φακός κατέγραψε τον Μπόρις Τζόνσον και τη σύζυγό του Κάρι Σίμοντς να κάνουν τα ψώνια τους σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στη Λεωφόρο Μαραθώνος και Διονύσου στη Νέα Μάκρη. O απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας είναι απλά ντυμένος με μπλε σακάκι και άσπρο πουκάμισο, ενώ η σύζυγός του φορά ένα μπορντό παντελόνι και μαύρη μπλούζα. Οι δυο τους έκαναν τα ψώνια τους και ήταν φιλικοί με τους άλλους πελάτες του σούπερ μάρκετ, ενώ λίγο αργότερα έφυγαν με ένα από τα οχήματα ασφαλείας του που τους περίμεναν έξω από το σούπερ μάρκετ.

Λάτρης της Ελλάδας και του ελληνικού πολιτισμού ο Μπόρις Τζόνσον

Υπενθυμίζεται πως ο Μπόρις Τζόνσον τρέφει ιδιαίτερες σχέσεις με την χώρα μας, καθώς ο πατέρας του διαθέτει ένα εξοχικό στο Πήλιο, το οποίο όταν δεν επισκέπτεται ο ίδιος, νοικιάζει σε τουρίστες. Επίσης, ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, είναι λάτρης του ελληνικού πολιτισμού καθώς ομιλεί αρχαία ελληνικά, κάτι που έδειξε και στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στην ομιλία του για το κλίμα τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις