Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πηνελόπη Πλάκα σχέση: “Αν παντρευτώ, θα το κάνω για να πάρω την ευλογία να δημιουργήσω οικογένεια”
LIFESTYLE

Πηνελόπη Πλάκα σχέση: “Αν παντρευτώ, θα το κάνω για να πάρω την ευλογία να δημιουργήσω οικογένεια”

Πηνελόπη Πλάκα σχέση: Η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε - σε συνέντευξή της στη Real Life - για το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο μέλλον ή και να αποκτήσει παιδί εκτός γάμου

Η γνωστή ηθοποιός, Πηνελόπη Πλάκα, η οποία συμμετέχει στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μίλησε στην εφημερίδα Real Life για το ενδεχόμενο να παντρευτεί η ίδια στο μέλλον με αφορμή ερώτηση για το αν θα τη δούμε να ντύνεται νύφη στη μικρή οθόνη. «Πρέπει να ρωτάμε τους ανθρώπους αν θέλουν να παντρευτούν; Δεν ξέρω τι να σου πω, μπορεί ναι, μπορεί και όχι», απάντησε η Πηνελόπη Πλάκα, η οποία είναι σε σχέση τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά – όπως εξήγησε – δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι να παντρευτούν.

«Είμαι σε σχέση, αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι θέλουν να παντρευτούν ούτε να κάνουν παιδί. Το ότι είμαστε σε σχέση δεν σημαίνει ότι δέσαμε τον γάιδαρό μας και θα κάνουμε ό,τι μας έχει μάθει η κοινωνία. Δύο άνθρωποι είναι σε σχέση γιατί είναι καλά, είναι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι. Είναι επιλογή και όχι επιταγή της κοινωνίας. Επειδή πιστεύω πολύ στον Θεό και στη θρησκεία μας, βλέπω τον γάμο ως ευλογία, γιατί ξεκινάς με έναν άνθρωπο να δημιουργήσεις οικογένεια.

Για εμένα ο γάμος ισούται με την οικογένεια. Δεν θα παντρευτώ επειδή είμαι τέσσερα χρόνια σε σχέση, αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αν κάποια στιγμή παντρευτώ, θα το κάνω για να πάρω την ευλογία να δημιουργήσω οικογένεια και φυσικά επειδή μου αρέσουν και τα πάρτι, θα κάνω και ένα πάρτι, αλλά δεν είναι ο σκοπός το πάρτι», είπε η Πηνελόπη Πλάκα, προσθέτοντας πως ίσως και να έκανε παιδί και εκτός γάμου. «Εξαρτάται. Και μόνη μου να έκανα παιδί και το να υιοθετούσα παιδί θα μου ήταν το ίδιο. Γενικά, αν φτάσω στο σημείο να θέλω να κάνω παιδί, είμαι ανοιχτή σε όλα», είπε η γνωστή ηθοποιός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@pinelopiplaka)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις