Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μηταράκης συναυλία: Τι ειπε ο υπουργός για τις αντιδράσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηταράκης συναυλία: Τι ειπε ο υπουργός για τις αντιδράσεις

Μηταράκης συναυλία: Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, διέψευσε πως έφυγε από συναυλία πριν από την ολοκλήρωση της

Θέση στις αντιδράσεις που υπήρξαν κατά την παρουσία του σε συναυλία στη Χίο πήρε ο Νότης Μηταράκης, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter. Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου αναφέρθηκε στην αντίδραση που είχε μερίδα των θεατών αναφερόμενος παράλληλα στις «επιπτώσεις της πολιτικής ανοικτών συνόρων της αριστεράς» όπως χαρακτηριστικά τόνισε, μιλώντας για τους Χιώτες. «Πέρασα πολύ ωραία στη συναυλία προχθές, έφυγα κανονικά στο τέλος» ανέφερε ο κ. Μηταράκης στο μήνυμά του, συνεχίζοντας πως: «Πράγματι, μια παρέα έγραψε ένα σύνθημα σε χαρτί στην αρχή της συναυλίας. Αυτό σημαίνει φιλελεύθερο δημοκρατικό κράτος, δικαίωμα διαμαρτυρίας χωρίς καμία επίπτωση. Σεβαστό! Αλλά κανείς δεν τους έδωσε σημασία».

Ενώ την ίδια στιγμή συμπλήρωσε πως: «Γιατί οι Χιώτες νιώσαμε τις επιπτώσεις της πολιτικής ανοικτών συνόρων της αριστεράς. Οι Χιώτες, οι Έλληνες, απαιτούν την φύλαξη των συνόρων μας, όπως προβλέπει το διεθνές δίκαιο. Θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα, θα κρίνουν οι πολίτες στις εκλογές του 2023».

Ο Νότης Μηταράκης βρέθηκε το Σάββατο σε συναυλία που έδωσε η Μαρία Φαραντούρη στη Χίο, με κάποιους από τους θεατές να «σηκώνουν» πλακάτ για τις επαναπροωθήσεις, ωστόσο ο ίδιος ουσιαστικά διέψευσε πως έφυγε πριν από το τέλος της εκδήλωσης λόγω των αντιδράσεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις