Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

16

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκρή στο σπίτι: Βρήκε αναίσθητη τη σύντροφό του
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή στο σπίτι: Βρήκε αναίσθητη τη σύντροφό του

Μάταιες οι προσπάθειες γιατρών και διασωστών να την επαναφέρουν στη ζωή

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένας άνδρας στο Ηράκλειο, όταν εντόπισε νεκρή την 56χρονη σύντροφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις από το σύντροφό της χθες βράδυ, όταν εκείνος μπήκε μέσα στο σπίτι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ,  αλλά  γιατροί και διασώστες δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή, καθώς είχε ήδη χάσει τη ζωή της.

Λαμία: Θρήνος για 60χρονη που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Σοκ προκλήθηκε στη Λαμία από την είδηση ότι 60χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η γυναίκα είχε κάποιες μέρες να δώσει σημεία ζωής, ενώ ένοικοι διπλανών διαμερισμάτων ανέφεραν δυσοσμία από το σπίτι που διέμενε στην οδό Καποδιστρίου και ειδοποίησαν την αστυνομία. Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (29/8) κλειδαράς άνοιξε την κλειστή πόρτα, πίσω από την οποία αποκαλύφθηκε το αποτρόπαιο θέαμα με την 60χρονη να κείτεται νεκρή.

Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και όλα παραπέμπουν ότι παθολογικά αίτια έκοψαν απότομα το νήμα της ζωής της μερικές μέρες πριν. Φως όμως αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Λαμίας το οποίο ανέλαβε την προανάκριση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις