Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

16

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 44χρονος αστυνομικός Champion Jet 1: Θλίψη για τον θάνατο του Βαλάντη Κ. στο πλοίο
ΕΛΛΑΔΑ

44χρονος αστυνομικός Champion Jet 1: Θλίψη για τον θάνατο του Βαλάντη Κ. στο πλοίο

Ο άτυχος αστυνομικός των ΜΑΤ ταξίδευε για διακοπές με την οικογένειά του

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 44χρονος αστυνομικός από τη Θεσσαλονίκη μέσα στο πλοίο κατά τη διάρκεια δρομολογίου από Θεσσαλονίκη προς το Μαντούδι Ευβοίας, με τη σορό του να αποβιβάζεται στη Σκόπελο. Όπως ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα (6/9) η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, ο επιβάτης του πλοίου «CHAMPIONJET 1», σημαίας Κύπρου, έχασε τις αισθήσεις του και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το εν λόγω πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Θεσσαλονίκης προς τους λιμένες Σκιάθου – Σκοπέλου – Αλοννήσου – Μαντουδίου. Μετά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Σκοπέλου ο 44χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ο 44χρονος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης ενώ ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος αστυνομικός των ΜΑΤ ταξίδευε για διακοπές με την οικογένειά του. Πριν από μερικά χρόνια ο 44χρονος αστυνομικός διαγνώστηκε με αυτοάνοσο και εκ τότε υπηρετούσε στις υπηρεσίες γραφείου.

Ανακοίνωση για τον θάνατο του 44χρονου αστυνομικού εξέδωσε και η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης:

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Θεσσαλονίκης εκφράζει την θλίψη της για τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου μας, ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ Χρυσοβαλάντη του Ιωάννη, που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων», αναφέρει. «Καλό παράδεισο σε έναν εξαίρετο άνθρωπο και συνάδελφο ο οποίος σήμερα έφυγε ξαφνικά από κοντά μας. Καλό παράδεισο Βαλάντη», έγραψε ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ, Θεόδωρος Τσαϊρίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις