Το λάχανο είναι ένα από τα λαχανικά που οι περισσότεροι λατρεύουν, τόσο για τη γεμάτη γεύση του, όσο και για τις θρεπτικές ιδιότητές του. Το λάχανο συχνά το χρησιμοποιούμε στις σαλάτες, υπάρχουν όμως και ένα σωρό φανταστικές συνταγές που το συμπεριλαμβάνουν.
Η αλήθεια είναι πως, όσο ωραία κι αν είναι η γεύση του πολλές φορές η διαδικασία είναι μπελαλίδικη και αναφερόμαστε στη διαδικασία κοπής του που μπορεί να μας νευριάσει στο πι και φι. Με μια έρευνα για τη σωστή μέθοδο, ανακαλύψαμε τον πιο εύκολο και έξυπνο τρόπο κοπής χωρίς να γλιστράει το μαχαίρι.
Ο έξυπνος τρόπος να κόψεις το λάχανο σαν επαγγελματίας
Ξεκινώντας, φρόντισε να πλύνεις καλά ολόκληρο το λάχανό σου. Έπειτα, απομάκρυνε το εξωτερικό περίβλημα και κόψε τη ρίζα με ένα μεγάλο μαχαίρι. Στη συνέχεια μπορείς να κόψεις το λάχανό σου σε δύο κομμάτια κόβοντάς το στη μέση. Μετά κόψε με την ίδια τεχνική σε τέσσερα κομμάτια και απομάκρυνε το κοτσάνι από αυτά.
Αφού έχεις κάνει τα παραπάνω βήματα ξεκίνα να κόβεις με το μαχαίρι σου κάθετα μέχρι να έχεις την ποσότητα που χρειάζεσαι. Επειδή όμως μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις δες το παρακάτω βίντεο και ακολούθησε πιστά τα βήματα.