Νομικού – Λιάγκας: Αυτό είναι το σχόλιό του που έκανε έξαλλη τη Δούκισσα

LIFESTYLE

Νομικού – Λιάγκας: Αυτό είναι το σχόλιό του που έκανε έξαλλη τη Δούκισσα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νομικού - Λιάγκας: Η Δούκισσα Νομικού έφυγε από την εκπομπή Πρωινό

26.09.2022 | 17:04

Η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από την εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό”, με τη λήξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λιάγκα να αποτελεί την πιο καυτή είδηση στις τηλεοπτικές εξελίξεις. Ως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις των δύο θεωρείται μια ατάκα του Γιώργου Λιάγκα στην παρουσιάστρια, στον “αέρα” της εκπομπής πριν από μερικές μέρες. “Σε μια γυναίκα, κι εφόσον το πάμε έτσι και σε μητέρα, που δεν μου αρέσουν αυτοί οι διαχωρισμοί γιατί κάποια γυναίκα μπορεί να μην έχει παιδί, αλλά γυναίκα συνεχίζει να είναι, και σε μια μητέρα παντρεμένη δεν λες ποτέ αυτή την ατάκα”, είπε η Κατερίνα Καινούργιου. Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Γκουντάρας πρόσθεσε: “Επειδή το κουβεντιάσαμε, εγώ που στην τηλεόραση μιλάω πάνω-κάτω όπως μιλάω στα κανονικά μου, εγώ αυτό δεν θα το έλεγα ποτέ. Και ειδικά σε έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω κιόλας”.

Η ατάκα του Γιώργου Λιάγκα που ξεχείλισε το ποτήρι με τη Δούκισσα Νομικού

Ηταν μερικές μέρες πριν, όταν ο Γιώργος Λιάγκας μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής “Πρωινό”, για να δοκιμάσει τα μπιφτέκια με πατάτες στον φούρνο που μαγείρευε εκείνη τη μέρα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι τη συγκεκριμένη περίοδο δίνει μεγάλη προσοχή σε αυτά που τρώει, ισχυρισμός που προκάλεσε ευθυμία και χιουμοριστικά σχόλια στους συνεργάτες της εκπομπής. “Δεν θες να γίνω όμορφος και να σε ανταγωνιστώ στην ομορφιά”, είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην παρουσιάστρια με τη Δούκισσα Νομικού να του απαντά: “Θέλω, αλλά να σου πω κάτι, όλα είναι πολύ γοητευτικά πάνω σου” με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά “Και κάτω μου”.

Η Δούκισσα Νομικού “πάγωσε” από το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα, σπεύδοντας στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για να βρει λίγη συμπαράσταση. “Εσύ πήγαινες γυρεύοντας” απάντησε η σεφ δίνοντας, ταυτόχρονα, συγχαρητήρια στον Γιώργο Λιάγκα για το ευφυολόγημά του.

Exit mobile version