Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βιαστές 12χρονης Κολωνός: Ο «γυμνασμένος», ο «ευτραφής με τα γυαλιά», ο… περήφανος πατέρας
ΕΛΛΑΔΑ

Βιαστές 12χρονης Κολωνός: Ο «γυμνασμένος», ο «ευτραφής με τα γυαλιά», ο… περήφανος πατέρας

Βιαστές 12χρονης Κολωνός: Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτει το 12χρονο κορίτσι για τους βιασμούς

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα καταθέτει το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, για τους βιαστές που αναζητούνται ακόμα. Πολλοί έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ άλλοι βρίσκονται σε κλοιό και παρακολουθούνται για να είναι άμεσες οι συλλήψεις. Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Θεοδόσης Πάνου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Δεκατιανοί», η αστυνομία έχει εντοπίσει τέσσερα με πέντε άτομα τα οποία είναι βιαστές. Το 12χρονο κορίτσι μάλιστα έχει δώσει περιγραφές με άντρες που τη βίασαν στο αυτοκίνητο.

Έχει μιλήσει για έναν:

Γυμνασμένο με κόκκινο αμάξι

Ευτραφή με χοντρά μαύρα γυαλιά

Έναν από την επαρχία που τις έλεγε «έχω και εγώ δύο κόρες 16 ετών»

Το «16 ετών» προκύπτει γιατί ο κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία Ηλίας Μίχος στην εφαρμογή «blindchat» την παρουσίαζε 16 ετών. Ο Θεοδόσης Πάνου αποκάλυψε παράλληλα πως το 12χρονο παιδί αναφερόταν στον 53χρονο Μίχο ως «κύριο Ηλία» και σε ένα άλλο άτομο ως «κύριο Μιχάλη», που φαίνεται να την συνόδευε.

Ο «Μιχάλης» προσέγγισε την 12χρονη αρχικά μέσω της εφαρμογής γνωριμιών και στη συνέχεια άρχισαν αν «συνομιλούν» μέσω ενός προφίλ στο Instagram, το οποίο είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος. Της έλεγε ότι μπορεί και αυτός να τη συνοδεύει στα ραντεβού στο μετρό των Σεπολίων και θα την συμβούλευε είτε αυτός είτε ο Μίχος πως θα προσέγγιζε κάθε φορά τους άντρες: «Θα σου λέω είτε εγώ είτε ο κύριος Ηλίας πως θα πας στο αυτοκίνητο» έλεγε στο κορίτσι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις