Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 213 Κολωνός – βιασμός 12χρονης: 39χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία
ΕΛΛΑΔΑ

213 Κολωνός – βιασμός 12χρονης: 39χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία

Πρόκειται για νεαρό άνδρα ο οποίος αφού έδωσε ένορκη κατάθεση στους αστυνομικούς στη συνέχεια αποχώρησε

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, με τις μαρτυρίες αλλά και τις συλλήψεις να συνεχίζονται αδιάκοπα. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας 39χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία και ανέφερε ότι μπήκε στο προφίλ της 12χρονης. Παραδέχτηκε, μάλιστα, ότι συνομίλησε μαζί της, χωρίς, ωστόσο, να την συναντήσει. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι άνδρες της αστυνομίας του πήραν κατάθεση, κατέσχεσαν το κινητό του και στη συνέχεια εκείνος αποχώρησε δίχως να ασκηθεί κάποια δίωξη σε βάρος του. Σημειώνεται ότι ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και με άλλα δύο άτομα, 35 και 36 χρόνων, που είχαν ισχυριστεί το ίδιο.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Κυριακή, έχει ήδη πραγματοποιηθεί μία νέα σύλληψη -η έκτη κατά σειρά- ενός 34χρονου, ο οποίος φέρεται να ήταν ανάμεσα στα άτομα που βίασαν την 12χρονη. Λίγο αργότερα, πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας έκαναν λόγο για μεγάλη επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας, με στόχο τη νέα σύλληψη ή και συλλήψεις ατόμων που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να συλληφθεί και άλλο ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.  Από το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να ξεκινήσει ένας νέος γύρος έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης που θα αφορούν σε εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις