Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μητέρα 12χρονης Κολωνός: Προφυλακίστηκε η 37χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα 12χρονης Κολωνός: Προφυλακίστηκε η 37χρονη

Μητέρα 12χρονης Κολωνός: Αρνήθηκε τα πάντα, επικαλούμενη και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο

Το δρομο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης που βιάζονταν και εκδίδονταν στον Κολωνό. Η κατηγορούμενη για το αδίκημα της συνέργειας σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της, αρνήθηκε τα πάντα επικαλούμενη και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο, όταν πια κατάλαβε -όπως υποστηρίζει -τι συνέβαινε στην κόρη της. Η 37χρονη, ήταν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ιδιαίτερα φορτισμένη και μέσα στο γραφείο της ανακρίτριας έκλαιγε. Μάλιστα πριν ξεκινήσει η απολογία της στην ανακρίτρια, κατάθεση έδωσαν στο ανακριτικό γραφείο, ένας από τους γιους της, η μεγαλύτερή της κόρη και η θεία της ανήλικης, η οποία και κατάλαβε πρώτη βλέποντας το κινητό του παιδιού τι ακριβώς είχε συμβεί.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ρώτησε για τα τέσσερα εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ στο λογαριασμό της, για τις συνομιλίες της και τα μηνύματα με του Ηλία Μίχο και τη σύζυγό του. Να σημειωθεί ότι τα εμβάσματα είναι τέσσερα συνολικά και φέρονται να προέρχονται από δύο πρόσωπα. Από αυτά το ένα πρόσωπο δεν έχει ταυτοποιηθεί και το δεύτερο δεν έχει συλληφθεί.

Πατέρας 36χρονου: Αν το έχει κάνει, να αναλάβει τις πράξεις του

Αν έχει κάνει κάτι να αναλάβει τις πράξεις του λέει συντετριμμένος ο πατέρας του 36χρονου που συνελήφθη ως ένας εκ των βιαστών της 12χρονης στον Κολωνό. Ο πατέρας του 36χρονου υπαλλήλου στο Νοσοκομείο Μεταξά, ο οποίος μάλιστα τέθηκε σε διαθεσιμότητα μόλις έγινε γνωστή η ταυτότητά του, με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. «Είμαι 23 χρόνια χωρισμένος. Δεν ξαναπαντρεύτηκα για αυτό το θέμα. Για το παιδί. 29 του μηνός έρχεται για το χαρτζιλίκι του. Είχε μια κοπελίτσα, χωρίσανε, είχε με κοπέλες. Κοπέλες γνώρισε. Είχα γνωρίσει δύο…».

Μιλώντας για την υπόθεση της 12χρονης, ο πατέρας του 36χρονου είπε: «Αν συμβαίνει αυτό που ψυλλιάζομαι είμαι για το νεκροταφείο. Αυτό με πληγώνει. Είναι φιλότιμο παιδί. Έλεγε ψέματα για διάφορα πράγματα… Να αναλάβει τις πράξεις του. Αν έχει κάνει κάτι. Έχει περάσει πολλά στη ζωή του και να αναλάβει σαν άνδρας. Να πει την αλήθεια. Και να υποστεί στη συνέχεια αν είναι πραγματικότητα αυτό το πράγμα».

Πατέρας 36χρονου συλληφθέντα για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Μάλιστα, ο πατέρας, αναφέρει ότι καμία σημασία δεν έχει αν το κοριτσάκι «μεγαλοδείχνει», όπως υποστήριξαν κάποιοι από αυτούς που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση ως δικαιολογία θέλοντας να μετριάσουν το μέγεθος των αδικημάτων που τους αποδίδεται. «Και 16 να ‘ναι και 17 να ‘ναι, είναι ανήλικο το κορίτσι. Δεν το περίμενα αυτό από το δικό μου παιδί. Να αναλάβει την ευθύνη του»… O 36χρονος, όπως και οι άλλοι δύο συλληφθέντες με την ίδια κατηγορία, οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις