Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Θεοφάνους: Δάσκαλος στο εργαστήρι μου πείραζε τα παιδιά
LIFESTYLE

Γιώργος Θεοφάνους: Δάσκαλος στο εργαστήρι μου πείραζε τα παιδιά

Γιώργος Θεοφάνους: Η αποκάλυψη του Γιώργου Θεοφάνους με αφορμή την φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους για την παρενόχληση που δέχτηκαν παιδιά από δάσκαλο του εργαστηρίου του καθώς επίσης και για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το ζήτημα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης. Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, ρωτήθηκε για το θέμα της παιδεραστίας, με αφορμή την φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Στο πλαίσιο της συζήτησης αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, για το οποίο δεν είχε μιλήσει ποτέ, που συνέβη στην επιχείρησή του.

“Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό, στις μουσικές, σε πράγματα που να έχουν ενδιαφέρον, να φύγουν από τα κυκλώματα. Κι εγώ πέτυχα δάσκαλο ο οποίος ήρθε να πάρει δουλειά στο εργαστήρι μου και ανακάλυψα ότι πείραζε τα παιδιά. Αν είναι δυνατόν…” δήλωσε αρχικά.

“Τον κατήγγειλα στο υπουργείο στη Λευκωσία και είναι μέσα ο τύπος, αλλά δεν το έμαθε κανένας, δεν το έκανα βούκινο. Το ανακάλυψα, μου το είπαν τα ίδια τα παιδιά. Πρέπει τα παιδιά να μιλάνε. Να έχουν γλώσσα” πρόσθεσε. “Οι γονείς πρέπει να το λέμε στα παιδιά μας. “Μίλα μου αγάπη μου, αν σου έρθει ένα περίεργο μήνυμα”. Έχεις δει στο Tik Tok τι γίνεται; Έχεις δει τον κόσμο που ξεγυμνώνεται; Θέλει ένα όριο αυτό από εμάς. Και καταλήγουμε στους τράπερς και τα τραγούδια, μιλάμε για ναρκωτικά και για πορνεία. Αν είναι δυνατόν…” κατέληξε.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις