Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Spa για μωρά: Το πρώτο στην Ελλάδα είναι γεγονός
ΕΛΛΑΔΑ

Spa για μωρά: Το πρώτο στην Ελλάδα είναι γεγονός

Spa για μωρά:Με το βρεφικό μασάζ, το μωράκι σας χαλαρώνει και αισθάνεται ασφάλεια

Το πρώτο σπα για μωρά στην Ελλάδα είναι γεγονός! Αυτή η τάση που κάνει θραύση στο εξωτερικό ήρθε στη Ρόδο για να χαρίσει στα μωρά σας στιγμές χαλάρωσης και φροντίδας.

Το βρεφικό σπα «Little Star Baby Spa» προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μωράκια από 40 ημερών αλλά και μικρά παιδιά έως 2 ετών.

Σε έναν ιδανικά διαμορφωμένο με κατάλληλο εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό, το «Little Star Baby Spa», προσφέρει θεραπείες βρεφικού μασάζ με χαλαρωτικά έλαια καθώς και υπηρεσίες υδροθεραπείας  δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα.

Με την υδροθεραπεία, τα μωράκια σας  έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το νερό, να δυναμώσουν σωματικά και να προετοιμαστούν για μαθήματα κολύμβησης. Το νερό βρίσκεται σε κατάλληλη θερμοκρασία σώματος και καθαρίζεται με ειδικά προϊόντα που σέβονται το ευαίσθητο μωρουδιακό δέρμα.

Με το βρεφικό μασάζ, το μωράκι χαλαρώνει και αισθάνεται ασφάλεια. Με την επαφή και την φροντίδα, ανακουφίζεται από εντάσεις και τυχόν κολικούς ενώ βελτιώνεται και η ποιότητα του ύπνου.

Την διαδικασία δεν απολαμβάνουν μόνο τα μωράκια αλλά και οι γονείς  που μαθαίνουν μέσα από την θεραπεία  τι αρέσει στο μωρό τους και με ποιες τεχνικές μπορεί να χαλαρώσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις