Βασιλικό ζεύγος Ολλανδίας: Κατέθεσαν στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασιλικό ζεύγος Ολλανδίας: Κατέθεσαν στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βασιλικό ζεύγος Ολλανδίας: Συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου - Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν

31.10.2022 | 09:56

Επίσκεψη στην Ελλάδα έως τις 2 Νοεμβρίου, έπειτα από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, πραγματοποιούν ο  Βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η Βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας. Το βασιλικό ζεύγος έφθασε χθες το βράδυ στην Αθήνα, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου τους υποδέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Σήμερα το πρωί ο βασιλιάς της Ολλανδίας και η βασίλισσα Μαξίμα κατέθεσαν στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στη συνέχεια, στις 09:35 μετέβησαν στο Προεδρικό Μέγαρο. Επιθεώρησαν το άγημα της προεδρικής φρουράς μαζί με την ΠτΔ Κατερίνα Σακελαροπούλου, ακολούθησε η επίσημη τελετή υποδοχής και έπεται η τελετή παρασημοφόρησης.

Δτις 09:45 θα πραγματοποιηθεί η κατ’ ιδίαν συνάντηση της Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Παύλου Κοτσώνη με τον Βασιλιά Γουλιέλμο-Αλέξανδρο και τη Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας.

Στις 10:30, το βασιλικό ζεύγος θα έχει συνάντηση με τους Συνηγόρους του Πολίτη Ελλάδας και Ολλανδίας στο Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών και στις 13:30 θα επισκεφθεί τον Αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. Στις 15:00 θα συναντηθούν με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στην Τεχνόπολη και θα ακολουθήσει δεξίωση της ολλανδικής κοινότητας.

Exit mobile version