Σασμός 3/11: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σασμός 3/11: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σασμός 3/11: Το γεγονός που όλοι περιμέναμε θα γίνει απόψε

03.11.2022 | 12:49

Σασμός: Πέμπτη 03 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 28: Η Καλλιόπη κι η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον παπά Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια. Λίγο αργότερα ο παπάς, αφού η προσευχή δεν ελαφραίνει την συνείδησή του, αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι. Όταν ο Μανόλης μαθαίνει απ’ την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα.

Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη κι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα. Λίγο αργότερα γίνεται ο γάμος, με άλλον παπά και η συγκίνηση είναι διάχυτη. Το βράδυ, στήνεται το γλέντι…

Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Λάλος – «Σασμός»: Ο Αστέρης & η Αργυρώ θα ενωθούν ξανά
Σασμός: Το… προσκλητήριο

Μάλιστα, αναρτήθηκε το προσκλητήριο του πολυαναμενόμενου γάμου με τη σημείωση: Είστε όλοι καλεσμένοι.

«Μονάχα η αγάπη σου μέσα στην καταιγίδα δίνει στο όνειρο ζωή και στη ζωή ελπίδα. Σας προσκαλούμε στον γάμο του Μαθιού Σταματάκη και της Βασιλικής Καστρινάκη. Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 21:00 στον Alpha. Θα ακολουθήσει τριήμερο γλέντι» γράφει το προσκλητήριο.

Ετικέτες
Exit mobile version