Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λουτρά – ζευγάρι: Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για τους ηλικιωμένους
ΕΛΛΑΔΑ

Λουτρά – ζευγάρι: Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για τους ηλικιωμένους

Λουτρά - ζευγάρι: Αναμένονται τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, τα οποία θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση

Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος του ηλικιωμένου ζευγαριού στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου Σερρών, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση για την αιτία θανάτου των δύο ηλικιωμένων από το Βώλακα της Δράμας. Περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες των θανάτων, θα ρίξουν τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται σε τουλάχιστον δύο μήνες. Υπενθυμίζεται ότι  την Τετάρτη (3/11) βρέθηκαν οι σοροί του ζευγαριού μέσα σε ατομικό λουτρό της περιοχής. Οι ηλικιωμένοι βρισκόταν για τουρισμό στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου, στις Σέρρες.

Πρόκειται για 72χρονο και την 70χρονη σύζυγό του, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι εντοπίστηκαν αναίσθητοι από εργαζόμενους στα ιαματικά λουτρά. Οι ηλικιωμένοι μπήκαν στο ιδιωτικό λουτρό, όμως η ώρα περνούσε και οι εργάτες ανησύχησαν. Άνοιξαν την πόρτα και βρήκαν τους ηλικιωμένους αναίσθητους και άρχισαν να φωνάζουν. Κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί του τμήματος Σιδηροκάστρου που διεξήγαγαν πραγματογνωμοσύνη στον χώρο, ενώ κλήθηκε και κλιμάκιο των Γραφείου Εγκληματικών Ερευνών Σερρών. Μάλιστα, συλλέχθηκαν μέχρι και δείγματα νερού τα οποία εστάλησαν στο Χημείο του Κράτους, ούτως ώστε να αξιολογηθεί κάθε στοιχείο που πιθανόν θα διαλευκάνει την υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις