Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 6/11: Πιθανή αναβολή, λόγω της κακοκαιρίας EVA
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 6/11: Πιθανή αναβολή, λόγω της κακοκαιρίας EVA

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 6/11: Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποίησε ότι θα είναι δύσκολες οι συνθήκες, υπό τις οποίες θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας, εάν δεν ακυρωθεί

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέλυε την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Eva», λέγοντας πως είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει την ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στη Λεωφόρο. Ο γνωστός μετεωρολόγος πρότεινε να αναβληθεί ο πολυαναμενόμενος αγώνας, καθώς τα καιρικά φαινόμενα θα είναι έντονα και επικίνδυνα, ενώ ο όγκος νερού που θα πέσει θα προκαλέσει πολλές δυσκολίες.

Στη συνέχεια , ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τόνισε ότι θα είναι δύσκολη και η μετάβαση των οπαδών στο γήπεδο και πρόσθεσε ότι οι κεραυνοί που θα πέσουν θα θέσουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Συνέστησε «προσοχή στους κεραυνούς. Ένας λόγος που θα μπορούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός εκτός από την δυσκολία μετακίνησης του κόσμου είναι και οι κεραυνοί. Έχουμε δει πολλές φορές κεραυνοί να χτυπάνε μέσα στα γήπεδα. Και να χτυπάνε παίκτες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις