Μανουσάκης για παίκτες ριάλιτι: «Θα κάνατε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς με ερασιτέχνη χειρούργο;»

LIFESTYLE

Μανουσάκης για παίκτες ριάλιτι: «Θα κάνατε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς με ερασιτέχνη χειρούργο;»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του σκηνοθέτη με αφορμή τη διαμάχη του Γιάννη Σμαραγδή με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

06.11.2022 | 19:25

Ο Μανούσος Μανουσάκης ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» και παραχώρησε μία συνέντευξη, με αφορμή το αποψινό νέο επεισόδιο της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια». Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην επιστροφή της δημοφιλούς σειράς και σχολίασε το σημερινό τηλεοπτικό τοπίο, το οποίο είναι πλούσιο όσον αφορά στη μυθοπλασία. Επιπλέον, ο Μανούσος Μανουσάκης κλήθηκε να σχολιάσει άλλες τηλεοπτικές σειρές, χωρίς ωστόσο να τοποθετηθεί για κάποιον συνάδελφό του.

Όσον αφορά τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «Maestro»: «Δεν έχω προλάβει να δω ακόμα κάτι. Είδα του κύριου Παπακαλιάτη, το πρώτο επεισόδιο. Μου άρεσε πάρα πολύ. Η δημόσια τηλεόραση έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Γίνονται σειρές, δεν μπορώ όμως να κρίνω. Μπορώ να κρίνω κάποιον άλλον συνάδελφό μου; Είμαι καλός θεατής, απολαμβάνω κάθε τι που βλέπω, και τις σειρές μου».

Μιλώντας για τη δημιουργία κάποιου remake: «Δεν θα έκανα remake κάποιας μεγάλης επιτυχίας μου. Έχουμε τόσες καινούργιες ιδέες που δεν περισσεύει χρόνος να γυρίσουμε στα παλιά τόσο εύκολα. Ο κόσμος εξελίσσεται, και εμείς μαζί με αυτόν».

Τέλος ο Μανούσος Μανουσάκης σχολίασε τις αιχμηρές δηλώσεις του Γιάννη Σμαραγδή προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Δεν έχω ιδέα, μακριά από εμένα αυτά. Θα κάνατε μία επέμβαση ανοιχτής καρδιάς με έναν ερασιτέχνη χειρούργο; Από την άλλη μεριά κανείς δεν έχασε τη ζωή του από κακή ηθοποιία. Θέλει πολλή δουλειά για να λέγεσαι ηθοποιός».

Exit mobile version