Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός – Euroleague: Πειθαρχική διαδικασία για τη διακοπή του αγώνα με την Παρτιζάν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – Euroleague: Πειθαρχική διαδικασία για τη διακοπή του αγώνα με την Παρτιζάν

Παναθηναϊκός - Euroleague: Η διοργανώτρια αρχή θα εξετάσει την προσωρινή διακοπή του αγώνα Παναθηναϊκός - Παρτιζάν

Η Euroleague ξεκίνησε διπλή πειθαρχική διαδικασία σε βάρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής κόντρα στην Παρτιζάν. Πιο συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή θα εξετάσει αρχικά την προσωρινή διακοπή του συγκεκριμένου παιχνιδιού και τη ρίψη αντικειμένων ενώ η δεύτερη έρευνα θα αφορά στις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα social media μετά τον αγώνα. Να σημειωθεί ότι μετά την αναμέτρηση η ΚΑΕ έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην Euroleague για τη διαιτησία του αγώνα με τους Σέρβους. Η επιστολή διαμαρτυρίας απευθύνθηκε στη διοργανώτρια αρχή, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ανεχτούν παρόμοιες συμπεριφορές αδικίας στο μέλλον. Την επιστολή συνόδευσε και υλικό με τις επίμαχες φάσεις σε βίντεο.

Η επιστολή σημείωνε: Ο Παναθηναϊκός απέστειλε σκληρή επιστολή στην Ευρωλίγκα μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με την Παρτιζάν Βελιγραδίου και δυστυχώς απέδειξαν πως δεν έχει αλλάξει ακόμη το παραμικρό στα κακώς κείμενα της διαιτησίας. Σε αυτή ξεκαθαρίζει σε κάθε τόνο πως δεν θα ανεχθεί να επαναληφθούν τέτοια περιστατικά που αδικούν κατάφορα την ομάδα μας (έχει αποσταλεί το σχετικό υλικό). Η ομάδα μας παράλληλα στέλνει πρόταση προκειμένου να αλλάξει ο κανονισμός που αφορά στο δικαίωμα χρήσης «challenge» από τον προπονητή με σκοπό να μειωθούν οι περιπτώσεις λαθών που κρίνουν και επηρεάζουν τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις