Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

16

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μουντιάλ Ισπανία – Κόστα Ρίκα 7 – 0: Έκρυψαν τη μπάλα οι Ίβηρες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μουντιάλ Ισπανία – Κόστα Ρίκα 7 – 0: Έκρυψαν τη μπάλα οι Ίβηρες

Μουντιάλ Ισπανία - Κόστα Ρίκα 7 - 0: Η νεανική ομάδα του Λουίς Ενρίκε δίδαξε ποδόσφαιρο στην πρεμιέρα της στο Κατάρ

Φανταστική Ισπανία!Οι Φούρια Ρόχα ξεκίνησε… δυνατά τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και… διέλυσε την αδύναμη Κόστα Ρίκα με 7-0. Κυριαρχική εμφάνιση από την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, η οποία έπαιζε «μόνη» της, έχοντας πάνω από 80% ποσοστή κατοχής, ενώ ήταν άκρως αποτελεσματική, έχοντας επτά γκολ σε ισάριθμες τελικής προς την εστία του Κέιλορ Ναβάς. Οι Ισπανοί βρήκαν γρήγορο γκολ μόλις στο 11′, όταν ο Γκάβι με κάθετη πάσα έβγαλε τον Ντάνι Όλμο σε θέση βολής και ο μεσοεπιθετικός της Λειψίας πλάσαρε εύστοχα. Μετά από δέκα λεπτά ο Ζόρντι Άλμπα έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μάρκο Ασένσιο με πλασέ στην κίνηση διπλασίασε το προβάδισμα για την ομάδα του.

https://twitter.com/sportingnews/status/1595484614541426722

Στο 30′ ο ακραίος μπακ της Μπαρτσελόνα πάτησε περιοχή, ανατράπηκε και ο Φεράν Τόρες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το 3-0, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ισπανία: Σιμόν, Αθπιλικουέτα, Ρόδρι, Λαπόρτ, Άλμπα (64′ Μπαλντέ), Γκάβι, Μπουσκέτς (64′ Κόκε), Πέδρι (57′ Σολέρ), Τόρες (57′ Μοράτα), Ασένσιο (69 Γουίλιαμς), Όλμο

Κόστα Ρίκα: Νάβας, Μαρτίνεθ (46′ Γουάστον), Φούλερ, Ντουάρτε, Κάλβο, Οβιέδο (82′ Ματαρίτα), Κάμπελ, Μπόρχες (72′ Αγκιλέρα), Τεχέδα, Μπένετ (61′ Ρουίθ), Κοντρέρας (61′ Ζαμόρα)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις