Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαρέβα Μητσοτάκη – Λονδίνο: Η εμφάνισή της στο Κάστρο του Γουίνδσορ
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρέβα Μητσοτάκη – Λονδίνο: Η εμφάνισή της στο Κάστρο του Γουίνδσορ

Μαρέβα Μητσοτάκη - Λονδίνο: Η Μαρέβα Μητσοτάκη άφησε στην άκρη τα παντελόνια που προτιμά συνήθως στις εμφανίσεις της και επέλεξε να φορέσει φούστα για να συναντήσει τον Κάρολο.

Ταξίδι στο Λονδίνο έκαναν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα οι οποίοι συναντήθηκαν με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ στο Κάστρο του Γουίνδσορ. Ο πρωθυπουργός συμμετέχει στο συνέδριο που διοργανώνουν το Χρηματιστήριο Αθηνών και η Morgan Stanley και είναι η πρώτη φορά που συναντά τον Κάρολο με την ιδιότητα του βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας. Η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε την έκπληξη αφήνοντας στην άκρη τα φαρδιά παντελόνια που προτιμά συνήθως στις εμφανίσεις της και επέλεξε να φορέσει φούστα. Μέσα από το σακάκι φόρεσε λευκό πουκάμισο. Το μακιγιάζ της ήταν ελάχιστο όπως πάντα και τα μαλλιά της χτενισμένα απλά σε κυματισμούς. Συνδύασε το look με μαύρες μυτερές μπότες.

Μετά τη συνάντησή τους με τον βασιλιά Κάρολο, τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και η Μαρέβα Μητσοτάκη Γραμπόφσκι δημοσίευσαν στους επίσημους λογαριασμούς τους στο Instagram κάποια στιγμιότυπα από αυτή τη σημαντική στιγμή. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον μάλιστα έχει το look που επέλεξε να φορέσει η Μαρέβα Μητσοτάκη. Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του πρωθυπουργού δημιούργησε ένα minimal chic σύνολο, συνδυάζοντας μία μαύρη φούστα σε Α γραμμή και midi μήκος με ένα λευκό πουκάμισο και στενό γκρι σακάκι. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μία μαύρη δερμάτινη ζώνη, ώστε να τονίσει τη μέση της και με ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες με τακούνι.

(Πηγή: MadameFigaro)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις