Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Non binary υπάλληλος του Μπάιντεν κατηγορείται ότι έκλεψε βαλίτσα!
ΚΟΣΜΟΣ

Non binary υπάλληλος του Μπάιντεν κατηγορείται ότι έκλεψε βαλίτσα!

Το άτομο Σαμ Μπρίντον φέρεται να άρπαξε στις 16 Σεπτεμβρίου βαλίτσα αξίας 2.325 δολαρίων, του οίκου Vera Bradley

Νon-binary υπάλληλος του Τζο Μπάιντεν κατηγορείται ότι έκλεψε βαλίτσα αξίας 2.325 δολαρίων, πέταξε τα ρούχα και κυκλοφορούσε με αυτήν επί έναν μήνα. Το άτομο Σαμ Μπρίντον, από τους πρώτους non-binary υπαλλήλους της αμερικανικής κυβέρνησης, φέρεται να άρπαξε στις 16 Σεπτεμβρίου βαλίτσα αξίας 2.325 δολαρίων, του οίκου Vera Bradley, από την παραλαβή αποσκευών στο αεροδρόμιο «St. Paul» της Μινεάπολης, όπως αναφέρουν δικαστικά έγγραφα. Το non-binary άτομο κατηγορείται ότι έκλεψε τη βαλίτσα μιας γυναίκας από το αεροδρόμιο της Μινεάπολης, άδειασε τα ρούχα και χρησιμοποιούσε μάλιστα την τσάντα για έναν μήνα.

Όταν ήρθε αντιμέτωπο με την αστυνομία σχεδόν έναν μήνα αργότερα, στις 9 Οκτωβρίου, αρχικά αρνήθηκε ότι έκλεψε την τσάντα, επιμένοντας ότι τα ρούχα του ήταν μέσα στη βαλίτσα εκείνη τη στιγμή. «Αν έχω πάρει τη λάθος βαλίτσα, ευχαρίστως να την επιστρέψω, αλλά δεν έχω ρούχα άλλου ατόμου», είπε αρχικά στον αστυνομικό. «Ήταν τα δικά μου ρούχα όταν άνοιξα την τσάντα» πρόσθεσε.

«Αγχώθηκα μη νομίζουν ότι την έκλεψα και πέταξα τα ρούχα»

Όμως το άτομο Μπρίντον -αναπληρωτ@ βοηθός γραμματέα για τη διάθεση αναλωμένων καυσίμων και αποβλήτων στο Γραφείο Πυρηνικής Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας- γρήγορα υπαναχώρησε, κάλεσε τον αστυνομικό και ισχυρίστηκε ότι κατά λάθος πήρε την αποσκευή. Συγκεκριμένα, είπε στην αστυνομία ότι συνειδητοποίησε για πρώτη φορά πως η βαλίτσα δεν ήταν δική του όταν την άνοιξε στο ξενοδοχείο, όπως αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα. «Αγχώθηκα μήπως κάποιος νομίσει ότι την έκλεψα, οπότε άδειασα τη βαλίτσα και πέταξα τα ρούχα της γυναίκας στα συρτάρια του δωματίου του ξενοδοχείου» παραδέχθηκε. Όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για πρώτη φορά για την κλεμμένη βαλίτσα, εξέτασε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έδειχνε το άτομο Μπρίντον να αρπάζει τις αποσκευές από το καρουζέλ και να αφαιρεί την ετικέτα ταυτότητας που ανέγραφε το όνομα του ιδιοκτήτη.

Μάλιστα, απαθανατίστηκε από κάμερα παρακολούθησης να χρησιμοποιεί την ίδια βαλίτσα σε τουλάχιστον δύο ταξίδια στην Ουάσιγκτον, στις 18 Σεπτεμβρίου και στις 9 Οκτωβρίου. Το στέλεχος του Μπάιντεν κατηγορήθηκε λοιπόν για κλοπή κινητής περιουσίας σε βαθμό κακουργήματος χωρίς συγκατάθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις