Φωτιά Χανιά: Κάηκε ταβέρνα στο παλιό λιμάνι

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Χανιά: Κάηκε ταβέρνα στο παλιό λιμάνι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Φωτιά Χανιά: Πανικός ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (30/11) σε ταβέρνα στο λιμάνι των Χανίων, όταν ξέσπασε φωτιά.

01.12.2022 | 09:56

Αναστάτωση προκλήθηκε στο λιμάνι στην πόλη των Χανιών το βράδυ της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε ταβέρνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από την καμινάδα του μαγαζιού, ωστόσο η πυροσβεστική κινήθηκε άμεσα και ευτυχώς δεν επεκτάθηκε περαιτέρω.

Στο σημείο έστευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής με 3 οχήματα και 8 πυροσβέστες, για την κατάσβεση της φωτιάς. Από τη φωτιά δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός ή άλλες υλικές ζημιές.

Κάηκε και φορτηγό στο Ρέθυμνο

Ένα σοκαριστικό σκηνικό αντίκρυσαν στο Ρέθυμνο πεζοί και οδηγοί, όταν ένα λευκό βανάκι τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες. Σε ένα αδιανόητο βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στο φως η ιστοσελίδα goodnet.gr, φαίνεται ένα λευκό βαν να τυλίγεται εν κινήσει στις φλόγες, το πρωί της Πέμπτης (1/12) στην περιοχή του Μασταμπά Ρεθύμνου, στο ύψος του ΙΚΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 70χρονος οδηγός του οχήματος είναι καλά στην υγεία του, καθώς πρόλαβε και βγήκε έγκαιρα από το όχημα χωρίς να τραυματιστεί.

Στο βίντεο καταγράφεται το όχημα που έμεινε χωρίς οδηγό, να κινείται ανεξέλεγκτο με την όπισθεν και δεδομένης της ώρας αιχμής- περίπου 8 το πρωί- το περιστατικό θα μπορούσε να έχει τραγική κατάληξη, λόγω της αυξημένης κίνησης, ωστόσο δεν αναφέρθηκε ευτυχώς κάποιος τραυματισμός. Το αυτοκίνητο σταμάτησε την «τρελή» του πορεία σε μια αυλή σπιτιού, ενώ η πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο και έσβησε τη φωτιά και ευτυχώς αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

 

Exit mobile version