Δασκάλα Μέσι: «Πριν πεθάνω, θέλω να τον αγκαλιάσω ξανά»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δασκάλα Μέσι: «Πριν πεθάνω, θέλω να τον αγκαλιάσω ξανά»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δασκάλα Μέσι: Η δασκάλα που είχε ο Λίο Μέσι στο δημοτικό έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στον αρχηγό της Αργεντινής

17.12.2022 | 13:49

Όλος ο πλανήτης μετράει αντίστροφα για την ώρα της σέντρα του μεγάλου τελικού του Μουντιάλ ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία. Οι Αργεντινοί, περισσότερο ίσως από οποιονδήποτε, καρδιοχτυπούν για το last dance του Λιονέλ Μέσι προσδοκώντας να συνοδευτεί με κούπα. Πόσο μάλλον αυτοί που με κάποιον τρόπο και ρόλο τον συνόδεψαν στη ζωή του, όπως για παράδειγμα η πρώτη δασκάλα του στο δημοτικό. Η κυρία Μόνικα η δασκάλα του Λίο από την πρώτη ως την τρίτη τάξη, δημοσίευσε μία επιστολή στην οποία γνωστοποιεί πως δεν είναι καλά στην υγεία της και ότι θέλει πριν φύγει από τη ζωή να τον αγκαλιάσει.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στη χώρα της (Super Deportivo Radio) εξέφρασε την επιθυμία της να ξαναδεί τον Μέσι πριν φύγει από τη ζωή. «Έχω κάνει εξετάσεις για την καρδιά μου και δεν νιώθω πολύ καλά για αυτό θέλω να τον δω, πριν πεθάνω θέλω να τον αγκαλιάσω ξανά», ανέφερε μεταξύ άλλων. Όπως τόνισε έχει επαφές με έναν συγγενή του pulga, αλλά δεν ήθελε ποτέ να ενοχλήσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ενώ αποκάλυψε και την συγκινητική γραπτή επιστολή της προς τον 35χρονο.

 

“Ευχαριστώ τον Θεό που ήμουν δασκάλα σου”

«Γεια σου Μέσι. Ευχαριστώ τον Θεό που ήμουν δασκάλα σου. Και ευχαριστώ και εσένα που ήσουν μαθητής μου. Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ. Μην αλλάξεις ποτέ. Είσαι ένας υπέροχος, λογικός και απλός άνθρωπος. Σε ευχαριστώ που μου έκανες την τιμή να είμαι μέρος της ζωής σου. Συγγνώμη για τις απαιτήσεις μου. Σε ευχαριστούμε που μας έχετε χαρίσει μία απίστευτη ευτυχία σε καιρούς πολλών αποτυχιών και που φέρατε την ομάδα εκεί που είναι. Το να σε βλέπω ευτυχισμένο, μου δίνει ευτυχία. Μου αρέσει που μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Σε ευχαριστώ για τη δόξα σου. Θα μου άρεσε να σε αγκαλιάσω ξανά. Μας έχεις κάνει ήδη ευτυχισμένους. Καλή τύχη, σε αγαπάμε πολύ»

 

Exit mobile version