Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πελέ υγεία: Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πελέ υγεία: Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση

Πελέ υγεία: «Πατέρα, η δύναμή μου είναι δική σου»

Χριστούγεννα στο νοσοκομείο περνά η οικογένεια του Πελέ μετά την επιδείνωση της υγείας του Βραζιλιάνου θρύλου του ποδοσφαίρου. Ο Πελέ νοσηλεύεται από τις 29 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν στο Σάο Πάολο. Οι γιατροί είπαν αυτή την εβδομάδα ότι ο καρκίνος του Πελέ έχει προχωρήσει και ότι χρειάζεται φροντίδα που σχετίζεται με νεφρική και καρδιακή δυσλειτουργία. Ο Πελέ λαμβάνει τακτική ιατρική περίθαλψη από τότε που αφαιρέθηκε όγκος από το παχύ έντερο τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Ο πρώην σταρ της Santos FC, που θεωρείται ευρέως ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, θα έχει την οικογένεια στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, είπε η κόρη του.

«Δεν θα φύγω, κανείς δεν θα με πάρει από εδώ», έγραψε η Κέλι Νασιμέντο, η οποία ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της οικογένειάς τους από το νοσοκομείο.

«Σας ευχαριστούμε όλους για όλη την αγάπη και το φως που στέλνετε», συμπλήρωσε. Ο γιος του Πελέ, Εντίνιο, δημοσίευσε στο Instagram το Σάββατο μια φωτογραφία του να κρατά το χέρι του πατέρα του με τη λεζάντα «Πατέρα… η δύναμή μου είναι δική σου».

«Συνεχίζουμε να είμαστε εδώ, παλεύουμε και έχουμε πίστη. Άλλη μια νύχτα μαζί»

«Συνεχίζουμε να είμαστε εδώ, παλεύουμε και έχουμε πίστη. Άλλη μια νύχτα μαζί», έγραψε σε μια άλλη φωτογραφία η Κέλι Νασιμέντο, στην οποία αγκαλιάζει τον πατέρα της ο οποίος βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Στη φωτογραφία διακρίνεται και η εγγονή του Πελέ, Σοφία.

Πολλές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου στέλνουν μηνύματα στον Πελέ

Τις τελευταίες 48 ώρες, υπήρξαν πολλές σημαντικές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου που έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης στον Πελέ. Άλλοι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Νεϊμάρ, έχουν στείλει μηνύματα στο είδωλό τους, ενώ υπάρχουν πολλά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από όλο τον κόσμο. Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας του Πελέ. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε ότι η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή και ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν μέσα σε λίγες ώρες, υποστηρίζει το ίδιο μέσο.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις