Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πελέ – σύζυγος: Παντρεύτηκαν δεκαετίες αφότου γνωρίστηκαν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πελέ – σύζυγος: Παντρεύτηκαν δεκαετίες αφότου γνωρίστηκαν

Πελέ - σύζυγος: Γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του '80 αλλά ανακοίνωσαν τον γάμο τους το 2016 - Είναι ιαπωνικής καταγωγής και δεν έκαναν ποτέ παιδιά

Εξαιρετικά δύσκολα ήταν τα προηγούμενα 24ωρα για την οικογένεια του Πελέ, που πέρασε τα Χριστούγεννα στο πλευρό του Βραζιλιάνου θρύλου του ποδοσφαίρου στο νοσοκομείο, μετά την επιδείνωση της υγείας του.

Πριν από μερικές ημέρες ανακοινώθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν στο Σάο Πάολο (όπου ο Πελέ νοσηλεύεται από τις 29 Νοεμβρίου) ότι ο καρκίνος του έχει προχωρήσει και χρειάζεται φροντίδα που σχετίζεται με νεφρική και καρδιακή δυσλειτουργία. Δίπλα του σε αυτή τη δοκιμασία φυσικά η σύζυγός του, Μάρσια Σιμπέλε Αόκι, αλλά και τα παιδιά του 82χρονου από τους δύο προηγούμενους γάμους του, που δεν παραλείπουν να ενημερώσουν τους εκατομμύρια ανήσυχους φαν του για τις εξελίξεις στην υγεία του, μέσω social media.

 

Ποια είναι όμως η Μάρσια Αόκι

Σύμφωνα με τη Sun, η 56χρονη είναι ιαπωνικής καταγωγής και γεννήθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας από μορφωμένους και πετυχημένους γονείς, κάτι που την ώθησε να ασχοληθεί από νωρίς με τις επιχειρήσεις στον ιατρικό κλάδο. Η Αόκι φέρεται να γνώρισε τον Πελέ τη δεκαετία του 1980 σε πάρτι στη Νέα Υόρκη, όμως οι πρώτες φήμες για ερωτική σχέση μεταξύ τους άρχισαν να ακούγονται γύρω στο 2010. Αν και οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν συχνές τα χρόνια που ακολούθησαν, το ζευγάρι δεν επιβεβαίωσε ποτέ ότι είναι μαζί μέχρι τον Ιούλιο του 2016, όταν και ανακοίνωσαν τον γάμο τους.

Η Αόκι είναι η τρίτη σύζυγος του Πελέ και δεν απέκτησαν μαζί παιδί, όμως ο θρύλος του ποδοσφαίρου απέκτησε επτά δικά του παιδιά από προηγούμενους γάμους και σχέσεις του. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του πρώτου του γάμου με την Ρόσμερι ντος Ρέις Τσόλμπι απέκτησε την Κέλυ, την Τζένιφερ και τον Εντίνιο. Στη συνέχεια, με τη δεύτερη σύζυγό του Ασίρια Νασιμέντο απέκτησαν δίδυμα, τον Τζόσουα και την Σελέστε. Ο Βραζιλιάνος θρύλος με την πολυτάραχη ερωτική ζωή απέκτησε δύο ακόμη παιδιά εκτός γάμου, τη Φλάβια Κερτζ και τη Σάντρα Ρεγκίνα Ματσάδο, η οποία πέθανε από καρκίνο στα 42 της χρόνια το 2006.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις