Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κέιτ Μίντλετον ρούχα: Το πιο ακριβό outfit, το νοικιασμένο φόρεμα
ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον ρούχα: Το πιο ακριβό outfit, το νοικιασμένο φόρεμα

Κέιτ Μίντλετον ρούχα: Ήταν η πιο ακριβή χρονιά για την γκαρνταρόμπα της πριγκίπισσας

Στα ύψη εκτοξεύτηκε η αξία της γκαρνταρόμπας της Κέιτ Μίντλετον το 2022, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, που τα outfits της αποτελούν αντικείμενο σχολιασμού, φόρεσε καινούργια ρούχα αξίας 176.664 λιρών –κάτι λιγότερο από 200.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αφορά ρούχα αλλά και κοσμήματα που φορέθηκαν σε βασιλικές υποχρεώσεις. Αυτή ήταν η πιο ακριβή χρονιά, καθώς ξεπέρασε το 2017 όπου και το ποσό άγγιξε τις 119.000 λίρες. Η Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο, συνέχισε να ανακυκλώνει ρούχα και να φορά ορισμένα από τα παλαιότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, εξακολουθώντας να φορά brands, όπως Zara, Hobbs και Mango.

Φέτος, για πρώτη φορά, η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε, για πρώτη φορά, να νοικιάσει ρούχο για την εμφάνιση στα βραβεία Earthshot Prize 2022. Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε με φόρεμα Solace London που νοίκιασε έναντι 85,50 ευρώ από την ηλεκτρονική πλατφόρμα HURR. Το συνδύασε με ένα σμαραγδένιο τσόκερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Φωτο πάνω: Το Solace London

Το πιο ακριβό της ντύσιμο ήταν στην πρεμιέρα του Top Gun, όπου φορούσε ένα κομψό μαύρο φόρεμα αξίας 2.000 λιρών με κοσμήματα αξίας άνω των 10.000 λιρών. Η Daily Mail σημειώνει ότι το Μπάκιγχαμ καλύπτει το κόστος της γκαρνταρόμπας της Κέιτ Μίντλετον για «επαγγελματικές» υποχρεώσεις μέσω του επίσημου οικογενειακού προϋπολογισμού του, αλλά δεν είναι σαφές αν η πριγκίπισσα πληρώνει πάντα ολόκληρη την τιμή για τα ρούχα ή λαμβάνει εκπτώσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις