Τροχαίο Αγία Παρασκευή: Όχημα αναποδογύρισε στη λεωφόρο Μεσογείων

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Αγία Παρασκευή: Όχημα αναποδογύρισε στη λεωφόρο Μεσογείων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τροχαίο Αγία Παρασκευή: Η σύγκρουση των τριών οχημάτων είχε αποτέλεσμα την ανατροπή του ενός, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματισμοί

07.01.2023 | 19:58

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων έλαβε χώρα περίπου στις 16:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου, στην Αγία Παρασκευή. Μάλιστα, από το ατύχημα, ένα από τα οχήματα ανατράπηκε στη λεωφ. Μεσογείων.

Ευτυχώς, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, από το ανατριχιαστικό τροχαίο ατύχημα υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές και όχι τραυματισμοί κάποιου από τους οδηγούς ή τους επιβαίνοντες στα τρία οχήματα.

Πάντως, από το ατύχημα προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στη λεωφ. Μεσογείων, στο ύψος με την Αγίου Παύλου στο ρεύμα προς Σταυρό, για αρκετή ώρα.

Θανατηφόρο τροχαίο ανάμεσα σε δύο νταλίκες – Νεκρός ο ένας οδηγός

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τις προηγούμενες ώρες στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ στο ύψος του Αερινού, κοντά στο Βόλο, ανάμεσα σε δύο νταλίκες με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός εκ των οδηγών. Σύμφωνα με το τοπικό taxydromos.gr, μόλις λίγα λεπτά πριν τις 11:00 ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον κόμβο του Αερινού, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε δύο νταλίκες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μία νταλίκα ήταν σταθμευμένη όταν η δεύτερη συγκρούστηκε με το πίσω μέρος της. Αμέσως ειδοποιήθηκε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σημείο με παρουσία γιατρών και νοσοκόμων, καθώς και η Πυροσβεστική, με δύο οχήματα από ΒΙ.ΠΕ. και Δρυμώνα, και η Τροχαία.

Ο ένας από τους οδηγούς που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, ένας 53χρονος άνδρας, κατέληξε μετά από προσπάθειες των διασωστών να τον κρατήσουν στη ζωή. Πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο και παρέλαβε τον έναν οδηγό για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο του Βόλου. Ο 53χρονος δυστυχώς δεν τα κατάφερε και με την άφιξη του στο Αχιλλοπούλειο άφησε την τελευταία του πνοή. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος αρνήθηκε τη διακομιδή του στο νοσοκομείο καθώς δεν είχε τραυματιστεί παρά μόνο ελαφρά στο πόδι.

Ετικέτες
Exit mobile version