Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

14

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τρισάγιο Κωνσταντίνου – Τατόι: Ολοκληρώθηκε το μνημόσυνο για τις 9 μέρες από το θάνατο του τέως βασιλιά
ΕΛΛΑΔΑ

Τρισάγιο Κωνσταντίνου – Τατόι: Ολοκληρώθηκε το μνημόσυνο για τις 9 μέρες από το θάνατο του τέως βασιλιά

Τρισάγιο Κωνσταντίνου - Τατόι: Η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο

Ολοκληρώθηκε το τρισάγιο στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι, 9 ημέρες μετά το θάνατό του. Η οικογένεια του τέως βασιλιά αναχώρησε από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», όπου έχουν καταλύσει, με προορισμό το Τατόι, πριν τις 11. Λίγη ώρα αργότερα έφθασαν στα πρώην βασιλικά κτήματα και κατευθύνθηκαν στον ναό της Αναστάσεως και στο βασιλικό νεκροταφείο όπου τελέστηκε το τρισάγιο. Πρώτος έφτασε στο Τατόι ο Παύλος μαζί με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους Μαρία-Ολυμπία, Κωνσταντίνο-Αλέξιο, Αχιλλέα-Ανδρέα, Οδυσσέα-Κίμωνα και Αριστείδη-Σταύρο.

Στη συνέχεια έφτασε η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα-Μαρία, με την κόρη της Αλεξία και ακολούθως ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ με τη σύζυγό του Τατιάνα. Ωστόσο, η είσοδος δεν επιτράπηκε στους πολίτες, οι οποίοι παρέστησαν για να τιμήσουν τον τελευταίο μονάρχη της Ελλάδας, αφήνοντας λουλούδια και στεφάνια στον τάφο του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις