Λεμονόπιτα εύκολη με λίγα υλικά: Με γιαούρτι και φρυγανιά, πολύ λαχταριστή
Ένα δροσερό και απολαυστικό γλυκό, όπως η λεμονόπιτα είναι πάντα καλή ιδέα για μετά το φαγητό. Όπως όλα τα γλυκά, έτσι και η λεμονόπιτα γνωρίζει τεράστια επιτυχία με μικρούς και μεγάλους να το προτιμούν για τη γεμάτη του γεύση, τα αρώματα και τη μοναδική του υφή. Στην προκειμένη περίπτωση, η λεμονόπιτα είναι ό,τι καλύτερο έχεις δοκιμάσει ενώ η διαδικασία της συνταγής είναι εύκολη και γρήγορη. Με μια έρευνα στο διαδίκτυο ανακαλύψαμε μια από τις πιο εύκολες συνταγές για λεμονόπιτα και το μόνο που θα χρειαστείς είναι 5 υλικά, τα οποία θα βρεις στην κουζίνα σου. Το μυστικό της συνταγής αυτής; Δεν χρειάζεσαι μπισκότα, αλλά φρυγανιές, κάτι που κάνει το γλυκό μας ακόμη πιο ελαφρύ και υγιεινό.
Τη συνταγή βρήκαμε στο mageirikikaisintages
Πανεύκολη λεμονόπιτα με γιαούρτι, με 5 μόνο υλικά -Πανεύκολη, λιώνει στο στόμα
Υλικά:
40 φρυγανιές θρυμματισμένες
3 κουταλιές γεμάτες της σούπας βούτυρο
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
μισό ζαχαρούχο γάλα
3 κουταλιές ξύσμα λεμονιού!
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε την φρυγανιά με το βούτυρο αφού τις θρυμματίσουμε σε κομμάτια και στρώνουμε το μείγμα στο ταψάκι μας.
Σε ένα μπολ χτυπάμε για 10 λεπτά το γιαούρτι, τη ζαχαρούχο και το ξύσμα και το ρίχνουμε πάνω στην φρυγανιά. Τέλος, πασπαλίζουμε με ξύσμα λεμονιού και βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο για 3 ώρες.