Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 29/1/23 1η ασυλία: Αυτή η ομάδα κερδίζει
LIFESTYLE

Survivor spoiler 29/1/23 1η ασυλία: Αυτή η ομάδα κερδίζει

Survivor spoiler 29/1/23 1η ασυλία: Μπλε ή Κόκκινοι;

Survivor spoiler 29/1/23 1η ασυλία: Χαμός έχει γίνει στο Survivor μετά το φλερτ της Καρολίνας με τον Μάριο κι αυτό μιας και οι διατηρούσαν σχέσεις στην “έξω” ζωή. Η πρώτη με τον Μπο και ο δεύτερος με την Ελευθερία Ελευθερίου. Βέβαια, η Καρολίνα το “πλήρωσε” αποχωρώντας, ενώ πληροφορίες λένε πως η Ελευθερία ετοιμάζει βαλίτσες για τον Αγιο Δομίνικο.

Το αποψινό τρέιλερ του Survivor All Star ξεκινάει με το παράπονο της Αφροδίτης, η οποία όπως είπε, η Καρολίνα πλάνταξε στο κλάμα όταν αποχώρησε, ενώ από την άλλη ο Μάριος, δεν έριξε ούτε μισό δάκρυ! Όπως μάλιστα ήταν αναμενόμενο, ξεκίνησαν τα κουτσομπολιά στους Μπλε για την σχέση της με τον Μπο, με την Στέλλα χαρακτηριστικά να βγαίνει μπροστά και να το λέει, με την Μαριαλένα να γίνεται έξαλλη και να προσβάλλεται, μιας και σε κανέναν δε πρέπει να αφορά η προσωπική ζωή του άλλου.

Εκτός από τις καλύβες, όμως, χαμός θα γίνει και στο συμβούλιο του νησιού, μιας και ο Σπύρος κατηγορεί ενώπιων όλων τον Ηλία Γκότση, πως παρόλο που είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες, συνεχώς διαλέγει τους πιο αδύναμους για να αγωνιστεί! Οι παίκτες θα αγωνιστούν για την 1η ασυλία της εβδομάδας αλλά και για έπαθλο φαγητού… Σύμφωνα με τα πρώτα spoiler εκείνοι που θα πάνε στο Συμβούλιο χαμογελαστοί, θα είναι οι Κόκκινοι.

Survivor spoiler 29/1/23 1η ασυλία: Ποιοι κερδίζουν;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις