Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor υποψήφιοι προς αποχώρηση: «Άναψαν τα αίματα» στο συμβούλιο
LIFESTYLE

Survivor υποψήφιοι προς αποχώρηση: «Άναψαν τα αίματα» στο συμβούλιο

Survivor υποψήφιοι προς αποχώρηση: Η Ρία έβγαλε στη φορά όλα όσα της είπε ο Τάκης πριν την ψηφοφορία και το συμβούλιο «πήρε φωτιά»

Survivor υποψήφιοι προς αποχώρηση: Οι Διάσημοι κέρδισαν για ακόμη μια φορά τους Μαχητές και όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι την έναρξη του συμβουλίου. Εκεί τα αίματα άναψαν. Αρχικά, Σάκης και Κόρο αναφέρθηκαν στις άδικες, σύμφωνα με εκείνους, ψήφους που παίρνει ο Ασημακόπουλος σε κάθε συμβούλιο, με τον πρώτο να αναφέρει ότι ο Γιώργος είναι πολύ καλός αγωνιστικά και ιδιαίτερα χρήσιμος στα διπλά αγωνίσματα γιατί είναι πολύ ταχύς. Μετέπειτα οι Μπλε πραγματοποίησαν την καθιερωμένη ψηφοφορία, καθώς έχασαν στον αγώνα ασυλίας και η κάλπη «έδειξε» τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο. Οι δυο διαγωνιζόμενοι του Survivor δήλωσαν πως περίμεναν ότι θα βρεθούν στον τάκο λόγω των αγωνιστικών επιδόσεών τους.

Το τέλος, όμως, μας φύλαγε έναν επικό τσακωμό. Η Ρία έβγαλε στη φορά όλα όσα της είπε ο Τάκης πριν την ψηφοφορία και το συμβούλιο «πήρε φωτιά». Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι της ζήτησε να μην τον «δώσει» και τον κατηγόρησε για «μαγείρεμα» ψήφων.

Survivor: Απουσίες από την καλύβα των Μπλε

Πιο κοντά φαίνεται ότι έχουν έρθει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κι ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor, καθώς βρίσκονται στην ίδια ομάδα. Η κάμερα του παιχνιδιού τους τσάκωσε το βράδυ να μαζεύουν τα λιγοστά πράγμα που έχουν, να αποχωρούν μαζί από την καλύβα της ομάδας τους για κάποιο χρονικό διάστημα και στην συνέχεια να επιστρέφουν μαζί. Όλα αυτά κρυφά από τους συμπαίκτες τους, οι οποίοι κοιμόντουσαν κουρασμένοι. Όταν επέστρεψαν από το δάσος, ξάπλωσαν δίπλα και κοιμήθηκαν κι οι ίδιοι. Ποιος είναι ο λόγος που οι δύο παίκτες του Survivor απουσιάζουν συχνά από την καλύβα τους και τι συζητάνε; Πάντως για τις «ύποπτες» βραδινές κινήσεις παικτών μίλησε κι η Μελίνα Μεταξά, απορώντας για το τι συμβαίνει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις