Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 14/2 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Η τετράδα του «τάκου»
LIFESTYLE

Survivor spoiler 14/2 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Η τετράδα του «τάκου»

Survivor spoiler 14/2 υποψήφιοι προς αποχώρηση: Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία της εβδομάδας;

Στο Survivor All Star τα περιθώρια για την Μπλε ομάδα έχουν στενέψει. Το χθεσινό 9-9 τους έφερε μία ανάσα από τη νίκη, όμως για ακόμα μία φορά οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο για την ανάδειξη υποψήφιου. Ο 3ος αγώνας ασυλίας είναι η τελευταία τους ευκαιρία να αλλάξουν τις ισορροπίες και να υπάρξει έστω ένας Κόκκινος συνυποψήφιος με τους Μπλε. Ήδη στην παραλία τους η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη αφού από την μια ο Chris είναι μόνος εναντίον όλων και από την άλλη η υποψηφιότητα της Μελίνας δημιουργεί εντάσεις τόσο μεταξύ τους όσο και με την Κόκκινη ομάδα.

Στον αποψινό αγώνα, οι Μπλε μεταφέρουν για μία ακόμα φορά τα προβλήματά τους, στο στίβο μάχης. Ωστόσο, καταφέρνουν να «σπάσουν» το σερί ηττών, στέλνοντας τους Κόκκινους στο συμβούλιο αποχώρησης. Έτσι, σύμφωνα με τα spoiler, ο παίκτης που θα βγει στον τάκο με τους Κρις Σταμούλη, Μελίνα Μεταξά και Γιώργο Ασημακόπουλο είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Νέες «αφίξεις» στον Άγιο Δομίνικο

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Γεια σου», σύντομα θα «μπουν» στο ριάλιτι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία ακούγεται πως ήταν σε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Μετά το φλερτ του παίκτη με την Καρολίνα Καλύβα, οι τηλεθεατές έχουν αγωνία για το πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα. Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν καθώς την επόμενη εβδομάδα ακόμα δύο παλιοί παίκτες του Survivor All Star θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, και συγκεκριμένα οι Γιωρίκας Πιλίδης και Ειρήνη Παπαδοπούλου, ενώ στο ριάλιτι θα μπουν επίσης ο Νικόλας Αγόρου και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία αναχώρησής τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις