Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τεντόγλου παπούτσια: Το «ευχαριστώ» του Ολυμπιονίκη στους υποστηρικτές του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τεντόγλου παπούτσια: Το «ευχαριστώ» του Ολυμπιονίκη στους υποστηρικτές του

Τεντόγλου παπούτσια: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους τόσο πολύ»

Ένα ξεχωριστό μήνυμα έστειλε ο Μίλτος Τεντόγλου μέσω του λογαριασμού του στο Instagram μετά το άλμα στα 8,41μ. στο Λιεβέν, μια απάντηση στην ακύρωση του άλματος στα 8,40μ. στο Τόρουν της Πολωνίας στις 8 Φεβρουαρίου, εξαιτίας του… χρώματος των παπουτσιών του. Ο Ολυμπιονίκης έγραψε: «Έλληνες είστε οι μεγαλύτερες παιχτούρες σε όλη την Ευρώπη. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τα epic σχόλια. Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι καλύτερο από αυτό που συνέβη σήμερα. Τόσοι πολλοί σπουδαίοι αθλητές με υποστήριξαν αμέσως. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους τόσο πολύ. Είστε σαν οικογένεια για μένα».

Τα σχόλια στο Twitter για τον αθλητή είναι ξεκαρδιστικά: «Τους έδωσε τα παπούτσια στο χέρι», «Χθες του ακύρωσαν το άλμα που έκανε στα 8,40 λόγω παπουτσιών. Σήμερα το πρωί τους έκραξε και τους είπε “δεν με νοιάζει για το άλμα το κάνω ΟΠΟΤΕ θέλω”. Πριν λίγο πήδηξε στα 8,41 και έκανε την κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο. Είναι θεούλης», «Κάνει κορυφαία επίδοση στον κόσμο με 8,40. Την απορρίπτουν λόγω χρώματος παπουτσιών. Τους κράζει. Λέει το κάνω ξανά όποτε θέλω. Κάνει 8,41 με άλλα παπούτσια!!!», «Αν ψάχνετε πρότυπα για τα παιδιά σας μην πάτε μακριά. Αν ψάχνετε πρότυπα για τη ζωή σας μην πάτε μακριά. Ευχαριστούμε ξανά τεράστιε» είναι μερικά από τα αποθεωτικά σχόλια για τον Ολυμπιονίκη.

Το τεράστιο άλμα ως «απάντηση»

Μετά την ακύρωση  του άλματος των 8,40 μέτρων, ο «χρυσός» ολυμπιονίκης δήλωσε αποφασισμένος να κάνει ακόμη μεγαλύτερο. Και ό,τι λέει ο Τεντόγλου το κάνει! Το μίτινγκ στη Λιεβέν μετατράπηκε σε προσωπικό σόου για τον Έλληνα αθλητή, ο οποίος ξεκίνησε τον αγώνα με 8,32 μ., ακολούθησε άλμα στα 8,37 μ., το τρίτο στα 8,34 μ. και το τέταρτο στα 8,41 μέτρα. Δηλαδή οι τρεις από τις τέσσερις προσπάθειές του ήταν οι καλύτερες επιδόσεις στο άλμα εις μήκος για φέτος. Τα άλλα δύο άλματα ήταν στα 8,06 μ., αφού ο δεύτερος, ο Σουηδός Μόντλερ, ήταν πολύ πίσω.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις