Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Τικ Τοκ: Viral το βίντεο με τους μαθητές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Τικ Τοκ: Viral το βίντεο με τους μαθητές

Εφτιαξαν εικονική start up επιχείρηση

Viral στα social media έγινε ένα βίντεο το οποίο ανέβασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με μαθητές από το 1ο Γενικό Επαγγελματικό Λύκειο (ΓΕΛ) Ελευσίνας, συγκεντρώνοντας 1 εκατ. views στο Tik Tok, σε λιγότερο από μια μέρα. Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μαξίμου μαθητές από το 1ο ΓΕΛ Ελευσίνας, για να τους συγχαρεί για τη δημιουργία μιας μαθητικής εικονικής start up επιχείρησης. Οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Ελευσίνας δημιούργησαν ένα “Μουσείο Πανδημιών”, συμμετέχοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Εικονική Επιχείρηση” του Junior Achievement Greece!

“Υποδέχτηκα σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου τα καταπληκτικά στελέχη της απίθανης μαθητικής εικονικής επιχείρησης Pandemic Museum από το 1ο ΓΕΛ Ελευσίνας! Συγχαρητήρια!” αναφέρει στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

@kyriakosmitsotakis_ Υποδέχτηκα σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου τα καταπληκτικά στελέχη της απίθανης μαθητικής εικονικής επιχείρησης Pandemic Museum από το 1ο ΓΕΛ Ελευσίνας! Συγχαρητήρια! #fyp #tiktokgreece ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

“Δημιούργησαν τη δική τους μαθητική “start up”, ένα “Μουσείο Πανδημιών”, συμμετέχοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Εικονική Επιχείρηση” του Junior Achievement Greece!
Γιατί είναι τόσο σημαντικό; Η εκπαίδευση γίνεται βιωματική, οι μαθητές μαθαίνουν τί σημαίνει να δουλεύεις τελικά σε μία ομάδα αρμονικά, να κατανέμεις ρόλους, να διαχειρίζεσαι τις διαφορετικές απόψεις, τις διαφωνίες, οι οποίες μπορεί να προκύπτουν, αυτή τη γόνιμη διαφορετικότητα που κάνει τελικά τις ομάδες μας πάντα να είναι καλύτερες και πιο παραγωγικές” εξηγει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις