Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Η ανάγκη για Μετρό στο Χαϊδάρι δεν έχει χρώμα…
ΕΛΛΑΔΑ

Η ανάγκη για Μετρό στο Χαϊδάρι δεν έχει χρώμα…

Ο Άρης Πανόπουλος, έχοντας στα χέρια του ένα δίκαιο αίτημα ζωτικής σημασίας για την περιοχή που εκπροσωπεί, πέρασε ο ίδιος το κατώφλι της Ελληνικής Βουλής, με σκοπό να συναντήσει βουλευτές της Δυτικής Αθήνας ανεξαρτήτως κόμματος.

Την απόδειξη ότι η αυτοδιοίκηση λειτουργεί ανεξάρτητα από κόμματα και παρατάξεις και ότι κάθε όραμα μπορεί να λάβει υπόσταση αν το διεκδικήσεις, έφερε στην δημοσιότητα ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος. Παρακινώντας μια σειρά δημοσιευμάτων με αναφορές στο πάγιο αίτημα χιλιάδων συμπολιτών του για την δημιουργία μετρό στην περιοχή που εκπροσωπεί, το θέμα ήρθε στο Ελληνικό Kοινοβούλιο.

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Μεταφορών τονίζοντας πως «η επέκταση του μετρό αποτελεί ζήτημα πολιτισμού και αναβάθμισης της καθημερινότητας των πολιτών», ρωτώντας αν υπάρχουν σχέδια επέκτασης του με σταθμό εντός του Δήμου Χαϊδαρίου. Λίγες ημέρες μετά ο Άρης Πανόπουλος, έχοντας στα χέρια του ένα δίκαιο αίτημα ζωτικής σημασίας για την περιοχή που εκπροσωπεί, πέρασε ο ίδιος το κατώφλι της Ελληνικής Βουλής, με σκοπό να συναντήσει βουλευτές της Δυτικής Αθήνας ανεξαρτήτως κόμματος.

 

Η πρώτη συνάντηση με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Λοβέρδο έγινε στο εντευκτήριο της βουλής, ακολούθησε αυτή με τη Νάντια Γιαννακοπούλου στα γραφεία της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ και ο κύκλος έκλεισε με τον Δ΄ αντιπρόεδρο της Βουλής, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα. Όλοι μαζί τόνισαν τον υπερκομματικό χαρακτήρα του αιτήματος ενός έργου απαραίτητου για τη Δυτική Αθήνα, δεσμευόμενοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να τα καταφέρουν.

Το Μετρό να έρθει στο Χαϊδάρι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις