Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 28χρονη Έβρος – εξελίξεις: Νέα τροπή στο θάνατο της «βασίλισσας του καρναβαλιού»
ΕΛΛΑΔΑ

28χρονη Έβρος – εξελίξεις: Νέα τροπή στο θάνατο της «βασίλισσας του καρναβαλιού»

28χρονη Έβρος - εξελίξεις: Συγγενείς και φίλοι της κοπέλας αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτοχειρίας

Ένα 24ωρο μετά τον θάνατο της 28χρονης στον Έβρο που ήταν η επικεφαλής του καρναβαλιού στο Τυχερό, οι Αρχές προσπαθούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος και να διαπιστώσουν αν πρόκειται για δυστύχημα, για εγκληματική ενέργεια ή για αυτοκτονία που για την ώρα φαντάζει ως το πιο πιθανό ενδεχόμενο. Στενοί συγγενείς και φίλοι της 28χρονης μιλούν για την υπόθεση θρίλερ που τους έχει συνταράξει, οι ίδιοι αξιολογούν την κάθε πληροφορία και περιμένουν τις επίσημες απαντήσεις. Οι αστυνομικοί προσανατολίζονται στην αυτοκτονία επειδή διαπίστωσαν πως το μοιραίο τραύμα στην καρδιά από μαχαίρι είχε γίνει δίχως να σκιστεί η μπλούζα της. Επιπλέον, σύμφωνα με το protothema, τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ενισχύουν το σενάριο της αυτοκτονίας, μιας και δεν προέκυψαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», οι Αρχές διαπίστωσαν πως η νεαρή έφερε σημάδια στους καρπούς των χεριών της, με αξιωματικούς να σκέφτονται πως πιθανότατα προκάλεσε η ίδια σε μια προσπάθεια να κόψει τις φλέβες της. Ωστόσο, συγγενείς και φίλοι της 28χρονης είναι πεπεισμένοι πως ο θάνατος της κοπέλας δεν οφείλεται σε αυτοκτονία και ζητούν να συνεχιστεί η έρευνα για να φανεί όλη η αλήθεια.

«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά»

Σύμφωνα με το mega, η κοπέλα πήγε στο σημείο που βρέθηκε με το μηχανάκι της, με το οποίο έπεσε στην χαράδρα, όπως όλα δείχνουν είχε καρφωμένο το μαχαίρι στην καρδιά της καθώς οδηγούσε και πριν πέσει στην χαράδρα από την οποία ανασύρθηκε νεκρή. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το γεγονός να υπήρξε επιπλέον άτομο στην περιοχή, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, η κοπέλα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά και κυρίως τις τελευταίες ώρες πριν την αυτοκτονία της. Η Δήμητρα Τσίτση, εγκληματολόγος – ψυχολόγος, αναφέρει στο mega πως τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν συνήθως δεν επιλέγουν το μαχαίρι ως όπλο.

«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Εγώ δεν το βλέπω για αυτοχειρία. Στην Κύπρο είχαμε περίπτωση που για χρόνια η αστυνομία νόμιζε πως είναι αυτοκτονία και τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν. Συνήθως τα άτομα που θέλουν να αυτοκτονήσουν, θα καταλήξουν σε πιο άμεσο φονικό όπλο, όπως χάπια. Το μαχαίρι είναι πολύ δύσκολο. Είναι τόσο ακραίο που εγώ στην εργασία μου δεν το έχω ξανακούσει. Θέλει τρομερή ψυχική και σωματική δύναμη.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις