Loreen Eurovision 2023 – Tattoo: Η επιστροφή – έκπληξη της τραγουδίστριας

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Loreen Eurovision 2023 – Tattoo: Η επιστροφή – έκπληξη της τραγουδίστριας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Loreen Eurovision 2023 - Tattoo: Η μεγάλη νικήτρια διεκδικεί ακόμη μια συμμετοχή στο διαγωνισμό

25.02.2023 | 12:48

Προ των πυλών βρίσκεται ο 67ος διαγωνισμός της Eurovision για το 2023 και οι 37 διαγωνιζόμενες χώρες βρίσκονται στη διαδικασία επιλογής των τραγουδιών που θα τις εκπροσωπήσουν. 18 χώρες μέχρι στιγμής έχουν επιλέξει ήδη τα κομμάτια τους, με τις 8 εξ’ αυτών να έχουν δημοσιοποιήσει τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα διαγωνιστούν. Το ενδιαφέρον των θαυμαστών της Eurovision έχει στραφεί σε μία προηγούμενη νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού, η οποία όπως όλα δείχνουν, θα εκπροσωπήσει ξανά τη χώρα της.

Ο λόγος για τη Loreen, η οποία κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση το 2012, με το τραγούδι «Euphoria», συγκεντρώνοντας 372 βαθμούς συνολικά. 11 χρόνια μετά τη θριαμβευτική νίκη της, η τραγουδίστρια επιθυμεί να επιστρέψει στη σκηνή του διαγωνισμού για να εκπροσωπήσει τη Σουηδία. Το τραγούδι της με τίτλο «Tattoo» μπορεί να μην έχει επιλεχθεί ακόμα από την επιτροπή της χώρας της, όμως διεκδικεί το χρυσό εισιτήριο για την εκπροσώπησή της, αφού βρίσκεται ήδη στην κορυφή των στοιχημάτων ακόμα και για την τελική νίκη φέτος.

«Tattoo»

Το τραγούδι της υπογράφουν οι Jimmy «Joker» Thörnfeldt, Peter Boström και Thomas G:son, οι οποίοι κρύβονται πίσω από πολλές συμμετοχές που έχουν παρουσιαστεί στη σκηνή της Eurovision.

Ετικέτες
Exit mobile version