Survivor spoiler 5/3 ασυλία: Αυτοί κερδίζουν σήμερα, ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

LIFESTYLE

Survivor spoiler 5/3 ασυλία: Αυτοί κερδίζουν σήμερα, ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler 5/3 ασυλία: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία - Ανατροπή με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση

05.03.2023 | 19:35

Survivor spoiler 5/3 ασυλία: Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής (05/03) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και αναμένεται πιο εκρηκτικό και ανατρεπτικό από ποτέ. Ήδη το κλίμα στις δύο ομάδες και δη σε αυτή των Κόκκινων είναι ιδιαίτερα τεταμένο, με τη Χριστίνα Κεφαλά να αποχαιρετά οριστικά το reality επιβίωσης στο επεισόδιο του Σαββάτου (04/03), ενώ οι αποκαλύψεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για τη σχέση του Στάθη Σχίζα έφεραν τα πάνω κάτω και δυναμίτισαν περισσότερο την ατμόσφαιρα. Ο νικητής του περσινού Survivor, αποκάλυψε αρχικά στην κάμερα και έπειτα στους Σπύρο Μαρτίκα και Νίκο Μπάρτζη, πως η παίκτρια τού είπε μία “κακία” που τον επηρέασε ψυχολογικά.

“Εκεί που ήταν μια χαρά η ψυχολογία μου, ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μου δίνει ένα ‘χαστούκι’ και μου την ρίχνει στα πατώματα. Με κάποια λεγόμενα που μου είπε. “Στάθη, σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι” μου το ξεκίνησε. Την ρώτησα περί τίνος πρόκειται, μου είπε αυτό που μου είπε και της λέω “για ποιο λόγο μου το λες τώρα αυτό;”. Μου λέει, λοιπόν, “μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν και συζητήσαμε τον αγώνα, με τις διαφωνίες που είχαμε, δεν μπορώ να σε προστατεύω και να σε έχω ευτυχισμένο και χαρούμενο”. Οπότε της λέω, “θέλεις να με διαλύσεις ψυχολογικά” και για αυτό το λέει”, είπε αρχικά και συνέχισε:

“Αυτό που μου έκανε η Ελευθερίου πραγματικά δεν το περίμενα, ειδικά από αυτήν! Έχω αναγουλιάσει από την κακία του κόσμου. Αυτό ήταν κακία, δεν ήταν πονηριά. Ήταν κακία”.

Survivor spoiler 5/3 ασυλία: Η ομάδα που κερδίζει

Κόκκινοι και Μπλε επιστρέφουν στον στίβο μάχης, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Μετά από ένα αρκετά δυνατό αγώνα, σύμφωνα με τα spoilers, οι Μπλε επικρατούν των Κόκκινων, οι οποίοι καλούνται να βρεθούν στο Συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor spoiler 5/3: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

“Σχίσμα” στην ομάδα των Κόκκινων έφεραν οι αποκαλύψεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Στάθη Σχίζα με την ομάδα των Διασήμων να έχει χωριστεί σε στρατόπεδα και τις σχέσεις μεταξύ τους να βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί.

Οι Κόκκινοι πηγαίνουν σε ένα ακόμα Συμβούλιο του νησιού και όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου, οι εντάσεις δεν λείπουν με τον Στάθη Σχίζα να κάνει λόγο για “απάνθρωπο και ανθρωποφάγο παιχνίδι”, δηλώσεις που φαίνεται να προμηνύουν την οικειοθελή αποχώρησή του από το παιχνίδι, όπως έγινε γνωστό χθες. Οι Διάσημοι ψηφίζουν αρνητικά και σύμφωνα με τις πληροφορίες του NEWS 24/7, η στάση της Ελευθερίας Ελευθερίου δεν φάνηκε να της βγήκε σε καλό, αφού οι συμπαίκτες της αποφασίζουν να τη βγάλουν στον “τάκο” και να είναι εκείνη η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Ετικέτες
Exit mobile version