Άντζυ Σαμίου – Άδωνις Γεωργιάδης: Το σχόλιο στο Twitter για το μοιραίο τρένο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άντζυ Σαμίου – Άδωνις Γεωργιάδης: Το σχόλιο στο Twitter για το μοιραίο τρένο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άντζυ Σαμίου - Άδωνις Γεωργιάδης: «Μεγάλη μέρα η σημερινή» – Άντζυ Σαμίου: «Μεγάλη μέρα θα ήταν, αν ήσουν μόνος σου στο τρένο!»

05.03.2023 | 10:13

Αδιανόητο σχόλιο της Άντζυ Σαμίου σε ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου στην υπόθεση Novartis για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός επί ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαγγελόπουλος καταδικάστηκε σε χρηματική ποινή 10.000 ευρώ από το Ειδικό δικαστήριο για δυο υποθέσεις παράβασης καθήκοντος, καθώς τού αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά.

Στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει: «Ο κ. Παπαγγελόπουλος καταδικάστηκε αμετάκλητα με απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για δύο διαφορετικές Παραβάσεις Καθήκοντος. Η μία από τις δύο αφορά στις πιέσεις που άσκησε στην Εισαγγελέα κα Ράϊκου για να δημιουργήσει την σκευωρία Novartis. Μεγάλη μέρα η σημερινή!»

Και σε σχόλιο της η Άντζυ Σαμίου απαντά: «Μεγάλη μέρα θα ήταν, αν ήσουν μόνος σου στο τρένο!», με πολλούς να δηλώνουν τη φρίκη τους και άλλους να… συμφωνούν.

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε σχετικά πως αυτοί οι άνθρωποι «μόνον μίσος έχουν μέσα στην ψυχή τους, κρίμα…»

Exit mobile version