Survivor spoiler 17/4 ασυλία – υποψήφιοι: Νέο επεισόδιο απόψε!

LIFESTYLE

Survivor spoiler 17/4 ασυλία – υποψήφιοι: Νέο επεισόδιο απόψε!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler 17/4 ασυλία - υποψήφιοι: Απόψε στις 21:00 το νέο επεισόδιο

17.04.2023 | 19:18

Σκληρή μάχη για την εξασφάλιση της τρίτης ασυλίας θα δώσουν απόψε, Δευτέρα του Πάσχα, οι δύο αντίπαλες ομάδες του Survivor All Star. Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει με νέα επεισόδια αλλά και ένα σπουδαίο έπαθλο για την ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει στο αγώνισμα. Οι σημερινοί νικητές εκτός από την ασυλία που θα του φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην ένωση, θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν παραδοσιακό Ελληνικό Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο!

Από την άλλη, οι ηττημένοι θα κληθούν να βγάλουν στον τάκο ένα ακόμα παίκτη ο οποίος θα συμπληρώσει την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση. Ήδη είναι γνωστό ότι στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού θα τεθούν οι Τάκης Καραγκούνιας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Σπύρος Μαρτίκας. Ωστόσο όλες τις εξελίξεις αναμένεται να επισκιάσει ο τραυματισμός του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος όπως βλέπουμε στο trailer ενώ βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του χάνει την ισορροπία και του πέφτει άσχημα σε μια ξύλινη σανίδα.

Survivor spoiler 17/4 ασυλία: Ποιοι κερδίζουν

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόκκινη ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού και την ασυλία. Προς αποχώρηση υποψήφιοι είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ ο τέταρτος υποψήφιος θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης είναι το φαβορί για την αποχώρηση

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι πολύ δημοφιλής και οι τηλεθεατές αναμένεται να τον κρατήσουν στο παιχνίδι. Το ίδιο και ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος έχει δείξει τη δSurvivor spoiler 17/4 ασυλία – υποψήφιοι: υναμική τους στις ψηφοφορίες. Συνεπώς, Σπύρος Μαρτικάς και Πάνος Κωνσταντινίδης θα δώσουν μάχη για την παραμονή τους στο Survivor All Star. Oι εκτιμήσεις πάντως λένε ότι περισσότερες πιθανότητες για αποχώρηση συγκεντρώνει ο Σπύρος Μαρτίκας.

Survivor spoiler 17/4 ασυλία – υποψήφιοι: Νέο επεισόδιο απόψε!
Ετικέτες
Exit mobile version