Άρτα μωρό: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον 35χρονο πατέρα

ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα μωρό: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον 35χρονο πατέρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άρτα μωρό: Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή στο Νοσοκομείο της Άρτας, ενώ σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους.

09.05.2023 | 22:47

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια άσκησε πριν από λίγο ο εισαγγελέας Άρτας στον 37χρονο πατέρα του μωρού που έχασε τη ζωή του κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον 5 ώρες. Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή στο Νοσοκομείο της Άρτας, ενώ σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους. Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο της Άρτας βρίσκονται οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του ζευγαριού, προσπαθώντας να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους γονείς, με τους οποίους όμως δεν έχουν καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσουν λόγω της κατάστασής τους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ωστόσο, η ιστοσελίδα artinos.ge αναφέρει ότι το νοσοκομείο έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, καθώς οι συγγενείς της μητέρας που έχουν σπεύσει στο σημείο είναι έξω φρενών και απειλούν να σκοτώσουν τον 35χρονο πατέρα, τον οποίο και θεωρούν αποκλειστικό υπεύθυνο για τον τραγικό θάνατο του 5,5 μηνών μωρού.

Πώς έγινε η ασύλληπτη τραγωδία

Το πρωί της Τρίτης το ζευγάρι έφυγε μαζί από το σπίτι για τη δουλειά. Ο 35χρονος πατέρας είχε πάρει μαζί του την 5,5 μηνών κορούλα του για να την αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό, πριν πάει στην εργασία του. Ωστόσο, για άγνωστους λόγους δεν πήγε ποτέ το μωράκι στον βρεφονηπιακό και έφτασε κανονικά στην εργασία του, ξεχνώντας μέσα στο αυτοκίνητο το παιδάκι…

Όταν το μεσημέρι η μητέρα του κοριτσιού πήγε από τον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει και να γυρίσουν σπίτι τους, τότε της είπαν πως το παιδί δεν είχε έρθει εκείνη την ημέρα. Η μητέρα του παιδιού κάλεσε αμέσως τον σύζυγό της και του είπε “Πού είναι το παιδί; Ήρθα να το πάρω και δεν είναι εδώ”. Για να λάβει την απάντηση “κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο”.

Τότε αυτός έτρεξε αμέσως στο αυτοκίνητο και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι νεκρό, με αφρούς στο στόμα και δεμένο στο καρεκλάκι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία -νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

Ετικέτες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η συγκίνηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για τον γάμο του Σεργουλόπουλου: «Πρωτοστάτησε στους αγώνες για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα» 09.05.2023 | 22:47
B-2 Spirit: Τα μυστικά του αόρατου βομβαρδιστικού που στέλνουν οι ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή 09.05.2023 | 22:47
Ο Κατζ δημοσίευσε φωτογραφία του νεκρού Σινουάρ με μήνυμα στον Ερντογάν: «Πάρτε πίσω τον βιαστή και δολοφόνο φίλο σας» 09.05.2023 | 22:47
ΣΥΡΙΖΑ: Καταφανώς ψευδεπίγραφο το φιλελεύθερο προφίλ Μητσοτάκη 09.05.2023 | 22:47
Παύλος Πολάκης: Ο Κασσελάκης συμπεριφέρεται σαν «Βασιλάκης Καΐλας» 09.05.2023 | 22:47
Ζαχαριάδης: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι υποψήφιος γιατί δεν σέβεται «τα εγώ κάτω από τα εμείς» 09.05.2023 | 22:47
Ασκήθηκε για πρώτη φορά κακουργηματική δίωξη σε μαθητή, μετά από επεισόδιο ξυλοδαρμού σε σχολείο 09.05.2023 | 22:47
Πειραιάς: Λιμενεργάτες εμπόδισαν πλοίο να φορτώσει κοντέινερ με πολεμοφόδια για το Ισραήλ 09.05.2023 | 22:47
Exit mobile version