Απάτη σοκ: Για 2 χρόνια έκανε την σύντροφό της να πιστεύει ότι είναι άντρας

ΚΟΣΜΟΣ

Απάτη σοκ: Για 2 χρόνια έκανε την σύντροφό της να πιστεύει ότι είναι άντρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Απάτη: Η καλοδουλεμένη απάτη περιλάμβανε ψέματα για θητεία στον στρατό και μια ψευδή διάγνωση καρκίνου

18.05.2023 | 13:59

Μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο εξαπάτησε την σύντροφό της, ώστε να πιστεύει ότι ήταν άνδρας για δύο χρόνια – ακόμη και στη διάρκεια του σεξ, σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν στο δικαστήριο. Η Μπλέιντ Σιλβάνο, 40 ετών, ξεγέλασε την σύντροφό της στο πλαίσιο μιας «καλοδουλεμένης» απάτης που περιλάμβανε επίσης ψέματα για θητεία στον βρετανικό στρατό και μάχη με τον καρκίνο, σύμφωνα με το SWNS. Μεταξύ όσων ακούστηκαν στο Cambridge Crown Court, ήταν πως η 40χρονη χρησιμοποίησε δύο φορές ένα «άγνωστο αντικείμενο» για διείσδυση, με την σύντροφό της να επιμένει την ίδια στιγμή να αναφέρεται στη Σιλβάνο ως «αυτός» σε όλη τη διάρκεια της κατάθεσης. Η Μπλέιντ Σιλβάνο συντήρησε την απάτη για δυο χρόνια βάζοντας στην σύντροφό της μαντήλι στα μάτια στην κρεβατοκάμαρα κι επιπλέον φορούσε ανδρικά εσώρουχα και μπλουζάκι, ενώ το ζευγάρι φέρεται να είχε μιλήσει ακόμη και για γάμο.

Η Μπλέιντ Σιλβάνο, 40 ετών, ξεγέλασε την σύντροφό της στο πλαίσιο μιας «καλοδουλεμένης» απάτης. «Ήμουν σε θέση να κουνάω τα χέρια μου ελεύθερα, αλλά ποτέ να τα βάλω κάτω από τα ρούχα του», δήλωσε η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έγινε γνωστό οποία για νομικούς λόγους. «Με έδιωχνε κάθε φορά που προσπαθούσα να τον προσεγγίσω, με έσπρωχνε μακριά», πρόσθεσε. Το φερόμενο ως θύμα είπε σε φίλους ότι η 40χρονη – την οποία γνώριζε ως άνδρα ονόματι Μπλέιντ Μέντεζ- αρνιόταν να την αφήσει να την αγγίξει επειδή ήταν «ανασφαλής». «Έλεγε ότι δεν έβγαζε ποτέ την μπλούζα όταν ήταν μαζί», κατέθεσε μάρτυρας στο δικαστήριο. «Επίσης δεν είχε δει ποτέ τα γεννητικά όργανα, καθώς δεν είχε ποτέ αναμμένο το φως στη διάρκεια του σεξ».

Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει πέντε ημέρες

Επιπλέον κατατέθηκε πως η σχέση τους ήταν σοβαρή για τους δυο τους, καθώς είχαν συζητήσει μεταξύ άλλων για γάμο ενώ το φερόμενο ως θύμα πήγε ακόμα και για ψώνια για νυφικό. Η Μπλέιντ Σιλβάνο ακύρωσε, ωστόσο, τον αρραβώνα, επικαλούμενη μια φανταστική διάγνωση καρκίνου.

Η σύντροφός της ανακάλυψε ότι ήταν στην πραγματικότητα γυναίκα μέσω Facebook σχεδόν δύο χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία σε μια διαδικτυακή ιστοσελίδα γνωριμιών. Από την πλευρά της η 40ρονη αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως γνώριζε το φερόμενο ως θύμα μόνο στο διαδίκτυο και ποτέ αυτοπροσώπως.

 

Ετικέτες
Exit mobile version